Un tânăr din Năvodari a condus după ce s-a drogat cu COCAINĂ și a băut

cocaină

Un tânăr din Năvodari a condus după ce s-a drogat cu cocaină și a băut serios.

La data de 12 martie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, ocazie cu care i-au fost ridicate și probe ale substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv. Este vorba, potrivit unor surse neoficiale, de cocaină.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

De asemenea, la data de 11 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Poporului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, refuzând să fie condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. De asemenea, în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.