Un tânăr din Suceava a murit înecat în Costinești VIDEO

Fotografie din arhivă

Tragedie în Costinești, marți dimineață. Un tânăr din Suceava a murit înecat. Avea numai 25 de ani.

Salvatorii de la ISU au intervenit pentru a scoate o persoană din mare, marți, în jurul orei 06.30. Aceștia au găsit un tânăr de circa 25 de ani, care ea inconștient. Au intervenit un echipaj SMURD și unul al Ambulanței.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic și au fost nevoiți să declare decesul.

„Pacientul a fost găsit în stop cardiorespirator. S-au efectuat manevre de resuscitare 50 de minute, dar din păcate fără rezultat favorabil, pacientul a fost declarat decedat.”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța.

Imagini de la tragedie puteți vedea mai jos.

Vă reamintim că ieri au murit trei persoane pe litoral, înecate: doi turiști și un salvamar. Unul din turiști era tot din Suceava.

Recomandările ISU

Pentru a preveni astfel de tragedii, ISU Constanța vă recomandă următoarele:

  • nu vă aventuraţi la scăldat dacă nu înotaţi bine;
  • scăldaţi-vă doar în locuri special amenajate pentru înot şi respectaţi avertizările privind interzicerea scăldatului;
  • respectaţi întotdeauna recomandările administratorului locului de agrement referitoare la măsurile de prevenire a înecului şi, în cazul în care nu ştiţi să înotaţi, folosiţi întotdeauna echipament de protecţie – fără vesta de salvare, o simplă plimbare cu barca
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Programul salvamarilor de pe plajele din Eforie

Tue Aug 9 , 2022
Activitatea de de salvare acvatică desfăşurată prin serviciul de salvamar şi prin posturile de prim ajutor pe plajă este destinată salvării vieţii oamenilor. Utilizarea nejustificată a serviciilor de salvare acvatică (pentru căutarea în apă a unei persoane presupus dispărută – care de fapt se răcoreşte la terasă a anunţa în […]