Un tânăr vlogger explică pe ce cheltuie de 20.000 de euro pe lună

Andrei Șelaru (22 de ani), vlogger, cântăreț și actor, cunoscut ca Selly, a declarat că are cheltuieli lunare cuprinse între 10.000 și 20.000 de euro.

Invitat recent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, aceasta a declarat:

„Pe plan personal, excluzând cheltuieli de producție, costurile pe care le au firmele mele, cred că între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. N-aș ști să spun o sumă exactă.”

Într-un interviu pentru Cancan.ro, Selly a făcut lumină în acest caz, detaliindu-și cheltuielile.

Recomandare: Cum stă Constanța în clasamentul salariilor. În ce domenii se câștigă cel mai bine

„Am văzut că foarte multă lume a sărit pe mine, e o afirmație pe care eu puteam să nu o fac, îmi era foarte simplu să zic „doamna Rifai, habar n-am, să mor dacă știu”, dar aparent lumea apreciază mai mult falsitatea, decât un răspuns sincer.

Și repet ce am zis, sunt 10.000 € – 20.000 € pe lună, cheltuieli strict personale, fără salarii, fără angajați, fără producții, fără investiții. Și am o viață plictisitoare, fără extravaganțe și fără aroganțe.

Plecăm de la chirie, chiria mă costă 3.000 € pe lună pentru că îmi place să stau într-un apartament mare și într-un cartier cu niște oameni cu care să fac networking și o comunitate de oameni foarte șmecheri.

În fiecare zi mănânc la restaurant, pentru că nu am timpul să îmi gătesc, îmi place să mănânc la restaurant, după cum vezi m-am mai și îngrășat pentru că îmi iau de obicei și starter și fel principal. Mănânc la restaurante OK, așa că restaurante cu cafele, tot ce consum, nota de plată pe fiecare zi, cel puțin 100 €. 30 de zile, încă 3.000 €, suntem la 6.000 €. În banii ăștia nici nu am pus-o pe Smaranda (n.r. iubita lui Selly).

După aia tot ce înseamnă partea de cluburi, nu ies de mai mult de două ori pe lună în club. Să zic cheltui între 500 € – 1.000 € pe seară. Zi un 500 € să fim decenți. Mai pune 1.000 €, suntem la 7.000 €.

Cumpărături fac cred că o dată la două luni, detest să merg la cumpărături, e o chestie femeiască. Dar fiindcă merg atât de rar, mereu trăiesc cu impresia că trebuie să am haine, că n-am cu ce să mă îmbrac. Și când merg o dată la două luni, sparg vreo 2.000 € pe puțin, pentru că îmi mai iau și mie, mai iau și un cadou, îi mai iau și Smarandei. Și oricum 2.000 €, dacă te duci la un magazin din ăsta cu haine de brand poți să îi spargi dintr-o piesă. Eu acum pun numai minime, merg pe minim. Suntem la 9.000 €.

Vacanțe bag vreo trei pe an, dar acolo cheltui mai mult decât de obicei, stau la hoteluri scumpe, îmi mai închiriez și mașină. Merg cu un anturaj de prieteni mai bogați decât mine de obicei, mergem în locuri foarte scumpe, nu cred că a fost vacanță să cheltui sub 10.000 €, 15.000 € – 20.000 €. La 10.000 €, trei vacanțe pe an sunt 30.000 €, împarte la 12 luni, zi încă 3.000 €. Suntem la 12.000 € -13.000 €.

Nici n-am mai pus taxiuri, benzină, revizii la mașină, mai lovesc mașina, o mai repar, n-am mai pus cadouri. N-am mai pus că mai am și eu o zi de naștere, unde numai la ziua mea am cheltuit 10.000 € plus pe ziua mea anul ăsta. Și se adună.

Dar cu toate astea, eu în viața mea de zi cu zi, când stai să te gândești, mă trezesc dimineața, mă îmbrac, mă duc la birou, termin la 6-7, mă duc mănânc la restaurant, mă duc acasă și dorm. Cu cheltuielile astea de 10.000 € – 20.000 € pe lună nu vă gândiți că stau doar pe yacht, iar la club cu o notă de 500 € nu îți vine nicio artifică”, a declarat Selly pentru sursa citată.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Toți ochii pe Marea Neagră. Cum poate deveni un punct fierbinte major

sâm mart. 18 , 2023
Atacul avioanelor militare ruse împotriva dronei americane care zbura în Marea Neagră a ridicat o întrebare cheie în materie de securitate pentru Washington şi aliaţii săi: există o strategie clară pentru o cale navigabilă atât de importantă, care a fost mult timp în centrul rivalităţii dintre Moscova şi Occident şi […]
exercitii-romano-bulgare-americane-in-marea-neagra-62

V-ar putea interesa și: