Un tată cu probleme psihice și fetița lui, cu sindrom Down, găsiți sub un pod de un polițist

Agentul Robert Guzganu este cel care a găsit persoanele dispărute

Un tată cu probleme psihice și fetița lui vitregă, cu sindrom Down, au fost găsiți sub un pod de un polițist.

Cei doi fuseseră dați dispăruți de familie din data de 15 iulie. Sora celei dispărute a spus că tatăl are pierderi de cunoștință.

„În această dimineață, în jurul orei 8, minora în vârstă de 9 ani, împreună cu bărbatul de 60 de ani au fost găsiți de colegul nostru, agent de poliție Robert Guzganu, din cadrul Secției 4. Cei doi au fost găsiți sub podul rutier al autostrăzii A2 și nu au fost victime ale vreunei infracțiuni. Minora a fost încredințată mamei, în timp ce bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații medicale.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Agent Robert Guzganu are 25 de ani și lucrează în cadrul I.P.J. Constanța de 2 ani.

Polițistul a primit felicitări scrise, anul trecut, după ce a prins un bărbat urmărit pentru tâlhărie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Federația lui Mohammad Murad spune că turiștii nu vin pe litoral din cauza „presei inconștiente”

sâm iul. 20 , 2019
Federația condusă de omul de afaceri Mohammad Murad spune că turiștii nu vin pe litoral din cauza „presei inconștiente”. Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) spune însă că lucrurile încep să se schimbe și turiștii revin în stațiunile din județul Constanța. „Începând din această săptămână, odată cu terminarea ultimelor examene […]
bogdan trif

V-ar putea interesa și: