Un tronson al străzii Unirii din Constanța, închis astăzi circulației

Conducătorii auto sunt rugați să evite astăzi circulația pe strada Unirii, porțiunea cuprinsă între bulevardul Mamaia și aleea de acces către strada Pescarilor. Echipele SC Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru asfaltare, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 17:00, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

Carosabilul decopertat va fi reabilitat prin așternerea unui strat de asfalt de tip MASF utilizat la drumurile cu trafic rutier intens.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Primăria face apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polaris M Holding - Constanța comercializează europubele galbene și negre

Mon Jun 28 , 2021
Începând cu luna iunie, Polaris M Holding comercializează europubele galbene și negre cu capacitate de 240 litri. Pentru comenzi, vă rugăm să contactați dep. Comercial:  0241 545 596, str. Ștefan cel Mare, nr. 128 – zona ICIL (lângă BRD, vizavi de Kaufland). Preț: 150 lei +TVA TRANSPORT GRATUIT în municipiul […]
polaris-pubele