Un turist aduce acuzații grave la adresa primarului Maricel Cristian Cârjaliu și a Poliției Locale Agigea

Turistul a publicat pe Facebook procesul verbal de contravenție

Un turist pe litoral a trăit, astăzi, momente extraordinare. Atât pozitive, cât și negative.

Vali Dobrea – acesta e numele său – a vrut să mănânce un pește bun. Ca foarte mulți turiști, a ales Pescăria lui Matei, un restaurant care și-a creat un foarte bun renume și care a pus practic Agigea pe harta turismului.

„M-am simțit extraordinar de fiecare dată de câte ori am v-am vizitat. Primirea, atmosfera, modul profesionist de servire, curățenia și nu în ultimul rând mâncarea cu o savoare unică, totul proaspăt și prezentat atât de apetisant, absolut totul vă recomandă ca fiind cel ai repeezentativ restaurant de pe litoral.”, a scris acesta pe Facebook.

Într-o lume perfectă (sau numai normală), povestea s-ar termina aici. Din păcate, a continuat.

Când a ajuns la mașină, turistul s-a trezit cu o amendă din partea Poliției Locale Agigea, subordonată Primăriei Agigea.

„Îmi pare rău că acest lucru este umbrit de comportamentul unui primar mizerabil, ce consideră Agigea ca fiind curtea personală și transforma poliția locală în lacheii lui de casă. Voi plăti amenda, dar cred că trebuie luate masuri imediate în ceea ce îl privește pe individ și stă in puterea voastră, a cetățenilor din Agigea și tuturor celor care vă vizitează. Sunteți ceea ce sunteți pentru că ați învățat ce vor clienții de la voi și le-ați respectat dorințele și le-ați întrecut așteptările. SPOR în tot ceea ce vă propuneți!”, a mai spus Vali Dobrea.

Din informațiile noastre, ce se întâmplă acolo este deja un fenomen. Cum spuneam, Pescăria lui Matei este unul dintre punctele de atracție de pe litoral. Sute de persoane merg acolo pentru a savura o masă de pește. Locurile de parcare sunt limitate. În mod normal, Primăria Agigea trebuia să amenajeze locuri de parcare în zonă, pentru a atrage turiști. Firma care deține restaurantul declară profituri frumoase și o bună parte din ele se duc la bugetul local. Inițiativa privată trebuie susținută. Pentru că nu sunt locuri de parcare, oamenii mai parchează pe drum sau pe câmp. În cele mai multe dintre cazuri nu încurcă pe nimeni. Poliția Locală este însă în zonă extrem de des și aplică amenzi. De ce? Da, poate unii șoferi nu opresc regulamentar, dar lucrurile nu se opresc aici. Așa cum scriau colegi din presă, în restaurantul de lângă Pescăria lui Matei este acționar chiar ginerele primarului Maricel Cristian Cârjaliu. Deține 10% din acțiuni. Oare acum vă explicați altfel aceste amenzi și lipsa parcării din zonă? Sau procesele pe care primarul Cârjaliu le intentează după 20 de ani?

Am solicitat Primăriei Agigea să ne comunice câte procese verbale a întocmit pentru staționare neregulamentară pe strada Meduzei și câte a întocmit în total, pentru a vedea dacă este sau nu vorba despre un fenomen. Dacă vom primi răspuns în vom publica (ultimele solicitări de informații nu au fost onorate).

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.