Un turist își spală mașina în mijlocul stațiunii Mamaia VIDEO

Imagini incredibile pe litoralul românesc. Un turist își spăla mașina, un Mercedes cu numere de Sibiu, în centrul stațiunii Mamaia, în fata clădirii Caelia.

În imagini se observă că bolidul se află chiar în zona pe unde trec pietoni. Omul nu pare deloc stingherit de situație.

Aici se găsesc unele dintre cele mai scumpe imobile de pe litoral și chiar din România. Este blocul unde au locuit sau locuiesc mai multe vedete. Detalii aici: Un apartament în Mamaia, cât două în Miami plus un Ferrari

În Constanța există multe spălătorii unde îți poți spăla mașina singur. Costă 5 lei pentru 2,5 minute.

Nota editorului: într-o primă versiune a articolului am scris că este vorba despre un BMW. De fapt, mașina este un Mercedes.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Un turist își spală mașina în mijlocul stațiunii Mamaia VIDEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viceprimarul Constanței se bucură pentru că primarul asfaltează o stradă din cartierul său

joi iun. 22 , 2023
Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, a declarat că se bucură pentru că primarul Constanței, Vergil Chițac, asfaltează o stradă din cartierul său. Cei doi sunt membri ai aceluiași partid, PNL. „Încă de la începutul mandatului, domnul primar Vergil Chițac a ascultat problemele oamenilor din cartier și a promis că va face […]

V-ar putea interesa și: