Un velier de Cartea Recordurilor sosește în Portul Constanța. VIDEO

UDPDATE 21 mai. Royal Clipper a ajuns în Portul Constanța, astăzi. Iată două fotografii excelente realizate de Atelier Media.

„Royal Clipper“, una dintre cele mai luxoase nave din lume, sosește mâine, 21 mai, în Portul Constanța.

Nava, supranumită „Steaua Mărilor“, este înscrisă în Cartea Recordurilor, ca cel mai mare velier în serviciu. Are 42 de vele, cu o suprafață desfășurată de 5.202 mp. Pentru mânuirea lor este nevoie de un echipaj format din 20 de persoane.

„Royal Clipper“ a fost lansată la apă în 2000, în prezența reginei Silvia a Suediei, designul său fiind inspirat de „Preussen“, o legendară navă de luptă germană construită în 1902. Frescele din interiorul navei au fost realizate de artistul german Rainer Maria Latzke, unul din cei mai importanți pictori murali din lume.

La bord se află 227 de pasageri, care sunt deserviți de cei 106 membri ai echipajului.

În extrasezon, nava este folosită și pentru traversarea Atlanticului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 thoughts on “Un velier de Cartea Recordurilor sosește în Portul Constanța. VIDEO

  1. Am fost pe nava sora Star Clipper. O croaziera de 1v saptamana costa 6000 de euro. Nu se merita!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine sunt decanii din Universitatea Ovidius

vin mai 20 , 2016
    Universitatea Ovidius a comunicat astăzi rezultatele concursului de selecţie şi desemnare a decanilor. Senatul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, în urma analizării Raportului comisiei de concurs, va valida concursul în termen de maxim 15 zile calendaristice de la finalizarea acestuia. Numirea în funcţie a Decanilor se face prin Decizia […]

V-ar putea interesa și: