Un vicecampion mondial la box a murit la numai 47 de ani

Foto: CS Dinamo

Marian Velicu, fost vicecampion mondial la box, a încetat din viaţă, la vârsta de 47 de ani, au anunţat, miercuri, CS Dinamo şi FR Box.

„Clubul Sportiv Dinamo deplânge trecerea la cele veşnice a fostului pugilist Marian Velicu. În vârstă de numai 47 de ani, acesta s-a stins în urma unei boli necruţătoare”, a precizat CS Dinamo.

Component al secţiei de box de la Dinamo, Marian Velicu a fost vicecampion mondial şi medaliat cu bronz la Campionatele Europene, la categoria 48 kg. De asemenea, a participat la Jocurile Olimpice de la Sydney, din 2000.

După cariera sportivă, a lucrat ca poliţist în cadrul Poliției Locale București.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța înflorește cultural: Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului aduce spectacole de neuitat

mie iul. 10 , 2024
Teatrul de Stat Constanța (TSC) ne-a obișnuit, în ultimii doi ani, cu stagiuni estivale de excepție. Anul acesta, într-un context dificil, în care Primăria Constanța, de pildă, a tăiat finanțarea evenimentelor culturale, TSC nu renunță. Dimpotrivă, va organiza un eveniment mai amplu decât anul trecut, cu trupe din România și […]

V-ar putea interesa și: