Un viceprimar PSD acuză PNL că „își vinde oamenii pentru interese de moment”

Luminița Vlădescu, PSD, alături de Georgiana Gheorghiu, PNL (foto: Facebook/Luminița Vlădescu)

Viceprimarul PSD din Medgidia, Luminița Vlădescu, a acuzat PNL că „își vinde oamenii pentru interese de moment sau de grup”.

Social democrata a făcut referire la colega sa din Consiliul Local Medgidia, Georgiana Rozemari Gheorghiu.

Suntem colege in Consiliul Local Medgidia de câțiva ani buni, întotdeauna din partide cu doctrine diferite, eu PSD, ea PNL. De multe ori am fost cel mai înverșunat adversar al ei, însă numai într-o dezbatere corectă de idei și opinii. Acum, dna Gheorghiu este exclusă din PNL pentru că ar fi votat alături de noi, cei 5 consilieri PSD, anumite hotărâri de consiliu. Nimic mai fals. Niciodată nu a existat o înțelegere cu noi asupra votului dat. Regret că Georgiana Rozemari Gheorghiu este supusă unui astfel de tratament din partea colegilor săi de partid! Regret că jocurile politice obligă mai marii PNL să ia decizii „pe picior” crezând că vor câștiga un vot în plus. Din experiența mea de viață, știu că niciodata nu câștigi prin minciună, trădare, manipulare și interese de grup. Se întâmplă poate doar pe termen scurt, pe termen lung mergi la gunoiul istoriei. Multă forță, curaj și putere, stimată colegă! Nu ceda unor jocuri de interese, mergi înainte dacă ai crezul tău! Medgidia are nevoie de femei puternice, corecte și drepte. Rușine PNL că vă vindeți oamenii pentru interese de moment sau de grup! Nu este prima dată când la Medgidia se întâmplă acest lucru. Ați mai făcut-o și cu alte doamne; Camelia Plesca și Daniela Daniel. Rusine!!!!”, a scris Luminița Vlădescu pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a postat o poză cu ele două, precizând că este de la o acțiune organizată de scriitoarea Zully Mustafa.

Precizăm că liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a precizat că a purtat discuții cu primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, pentru ca acesta să se înscrie în rândul liberalilor. Valentin Vrabie este independent, după ce a a câștigat primăria ca independent, dar a fost înscris apoi, o scurtă perioadă, în ALDE.

Bogdan Huțucă a explicat și de ce i-a retras sprijinul consilierei liberale.

„La majoritatea ședințelor Consiliului Local a votat altfel decât s-a stabilit în ședința de armonizare a partidului. Este extrem de neplăcut când ai un consilier local și datorită votului lui alături de PSD, hotărârea de Consiliul Local are un impact asupra cetățenilor din Medgidia. Acesta este motivul pentru care s-a pus problema retragerii sprijinului politic. Dincolo de calitățile profesionale, nu a înțeles să respecte niște reguli ale partidului.“, a declarat Huțucă.

Mircea Banias, parlamentar Pro România, spunea, în martie, că partidul pe care îl reprezintă l-ar dori pe Valentin Vrabie în rândurile sale, dacă acesta va avea rezultate bune la europarlamentare. Replica primarului, la solicitarea Constanța 100%, o puteți citi mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou termen în dosarul importurilor din Portul Constanța

Dum apr. 21 , 2019
Unul dintre cele mai celebre dosare instrumentate de către DNA are, pe 22 aprilie 2019, un nou termen. Este vorba despre dosarul importurilor din Portul Constanța, în care, în mai 2011, deci acum aproape 8 ani, 28 de persoane au fost arestate preventiv. Printre ele s-au numărat și nume precum […]
Larențiu Mironescu și Eugen Bogatu, doi dintre inculpații în acest dosar

V-ar putea interesa și: