Una din firmele omului de afaceri care construiește un bloc în zona Tăbăcărie, apreciată de Primăria Constanța pentru că are „o grijă deosebită față de mediul înconjurător”.

Trimite prietenilor:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Envirotech
Așa arăta, în martie 2019, blocul construit de Oil Depol SRL

„Având o grijă deosebită față de mediul înconjurător, societatea Envirotech SRL s-a alăturat demersurilor Primăriei Municipiului Constanța de igienizare a orașului.”

Așa începe un comunicat de presă al Primăriei Constanța, transmis astăzi, 11 octombrie, către presa acreditată.

„Echipe de lucrători ale societății curăță zilele acestea graffiti-ul de pe ziduri, podețe, scări de acces către plajă.”, au precizat reprezentanții primăriei.

Ieri și astăzi a fost curățat graffiti-ul de pe podețele din parcul Tăbăcărie, fără a neglija nici mobilierul urban. Lucrările vor continua cu scările de acces către plaja Modern, zidul din Portul Tomis și alte zone din oraș, au mai spus aceștia.

Envirotech S.R.L. este administrată de Florescu Dănuț. Potrivit Confidas.ro, acesta este asociat, acționar sau administrator la alte 13 firme. Două dintre acestea sunt Oil Depol Bioplant SRLși Oil Depol Service SRL. În ambele este asociat cu omul de afaceri Radu Merlă. În Oil Deplor Service SRL, Dănuț Florescu deține chiar funcția de administrator. Radu Merlă este soțul directoarei Direcţiei Programe şi Dezvoltare din cadrul Primăriei Constanţa, Ani Viorica Merlă.

Oil Depol SRL a atras atenția opiniei publice când s-a apucat să construiască un bloc în zona Tăbăcărie.

Blocul este aproape finalizat. Oficial, lucrările trebuia să se încheie pe 2 octombrie 2019.

Envirotech S.R.L. are, potrivit Confidas.ro, 136 de contracte publice. Printre clienți se numără și instituții din județul Constanța, precum Primăria Cumpăna, UMC, SPIT, Sanatoriul Balnear Mangalia. Lucrează și cu companii mari ale stattului, precum Complexul Energetic Oltenia. Prestează, în general, servicii de curățare, vidanjare, asigurare de toalete publice, dar nu numai.

În 2018 a avut o cifră de afaceri de 7.144.744 lei, un profit de 461.095 lei și o medie de 29 de angajați.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.