Una dintre principalele probleme cu care se confruntă șoferii din Cumpăna, pe cale de a se rezolva

Primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat, miercuri, că una dintre principalele probleme cu care se confruntă cei mai mulți șoferi în timpul verii este pe care de a se rezolva.

Se referă la coloanele de mașini care se formează la ieșire din localitate spre Constanța, la sensul giratoriu de la Bifurcație.

Reprezentanții CNAIR au decis țățirea drumului 39E, cu câte o bandă pe fiecare sens, de la Bifurcație spre Cumpăna, pe o distanță de 200 de metri, pentru a fluidiza traficul în această zonă.

„S-a dat deja în lucru planul acestei investiții realizate de CNAIR și nu vom ceda până când nu se va finaliza lucrarea.”, a anunțat Mariana Gâju.

Fluidizarea traficului în Cumpăna

Dragii mei, mă bucur să vă pot anunța că una dintre principalele probleme cu care se confruntă cei mai mulți șoferi în timpul verii (coloanele de mașini care se formează la ieșire din localitate spre Constanța, la sensul giratoriu de la Bifurcație), este pe care de a se rezolva. În urma unei întâlniri cu reprezentanții primăriilor Constanța și Agigea, reprezentanții CNAIR, etc s-a decis LĂȚIREA drumului 39E, cu câte o bandă pe fiecare sens, de la Bifurcație spre Cumpăna, pe o distanță de 200 de metri, pentru a fluidiza traficul în această zonă. S-a dat deja în lucru planul acestei investiții realizate de CNAIR și nu vom ceda până când nu se va finaliza lucrarea. #AcasaEsteCumpana #Investiție #FluidizareaTraficului #Cumpana #Bifurcație

Publicată de Mariana Gâju pe Miercuri, 24 iunie 2020

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.