Unde amplasează Polaris M Holding Constanța benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase în luna decembrie

Polaris M Holding Constanța a anunțat că în perioada 𝟎𝟓.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐 – 𝟎𝟏.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑, benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase vor fi amplasate în cartierele:

1. 𝐓𝐨𝐩𝐨𝐥𝐨𝐠 – 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐠𝐢𝐚𝐥𝐞

Săptămâna 𝟎𝟓.𝟏𝟐 -𝟏𝟏.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐

Plt. 161 – str. I.L. Caragiale, bloc H9

Plt. 148 – Bravilor

Plt. 524 – 162 – str. IL Caragiale, lângă Cimitirul Central

2. 𝐈𝐧𝐞𝐥 𝐈-𝐈𝐈 și 𝐁𝐚𝐛𝐚 𝐍𝐨𝐯𝐚𝐜.

Săptămâna 𝟏𝟐.𝟏𝟐 – 𝟏𝟖.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐

Plt. 137 – str. Solidarității, între bloc M și N

Plt. 139 – str. Dreptății, spate bloc O

Plt. 598 – Al. Operei, bl. BN 1

3. 𝐒𝐨𝐯𝐞𝐣𝐚 – 𝐃𝐞𝐳𝐫𝐨𝐛𝐢𝐫𝐢𝐢 𝐬̗𝐢 𝐇. 𝐂𝐨𝐚𝐧𝐝ă

Săptămâna 𝟏𝟗.𝟏𝟐 – 𝟐𝟓.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐

Plt. 177 – Str. B. Delavrancea lângă bl. 2

Plt. 192 – Biruinței

Plt. 583 – Aleea Umanităţii, Campus Henri Coandă

4. 𝐓𝐨𝐦𝐢𝐬 𝐍𝐨𝐫𝐝 𝐬̗𝐢 𝐓𝐨𝐦𝐢𝐬 𝐈𝐈𝐈.

Săptămâna 𝟐𝟔.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟏.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑

Școala 36, parcare

Plt. 254- Dobrilă Eugeniu, față bloc I

Plt. 499 – Str. Pictor N. Tonitza

Vă reamintim că benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere. În aceste bene puteți depune prin aport voluntar deșeuri voluminoase de care nu mai aveți nevoie: mobilier, canapele, saltele, uși, obiect de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

De asemenea, aveți posibilitatea de a preda gratuit deșeurile voluminoase la centrul de colectare de pe bd Aurel Vlaicu, nr. 290 A, de luni până duminică, între orele 08:00 – 17:00.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Grecia și Bulgaria vor să construiască o conductă petrolieră care să ocolească Strâmtoarea Bosfor și să ajungă până în Constanța

lun dec. 5 , 2022
Grecia şi Bulgaria au reluat discuţiile cu privire la reluarea unui proiect abandonat ce viza construirea unui oleoduct care ar fi ocolit Strâmtoarea Bosfor. Ministrul Energiei din Bulgaria, Rosen Hristov, a declarat pentru Al Jazeera că viitoarea conductă ar urma să aibă o lungime de 280 de kilometri şi ar […]

V-ar putea interesa și: