Unde mâncăm în Constanța. Restaurantul Marco Polo

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cine nu a auzit de restaurantul Marco Polo din Constanța? Probabil că la întrebarea asta nu sunt prea multe răspunsuri negative. Situat în centrul orașului și cu o istorie de aproape 20 de ani (da, va împlini două decenii), Marco Polo este un nume în gastronomia dobrogeană.

Am mâncat din nou recent acolo. Am încercat, la propunerea unui cunoscător, coastele de berbecuț însoțite de legume la cuptor. Prezentarea este frumoasă, puteți vedea fotografia, gustul este mai bun decât prezentarea. Salata cu carne de vită este excelentă, aici trebuie să îi cred pe cuvânt pe prietenii cu care am fost. Tot aici am mâncat unele din cele mai bune paste. Dacă vreți ceva mai tradițional, cum ar fi micii, îi găsiți. Se spune că ar fi renumiți. Mici poți să-ți faci însă repede și ușor și acasă.

Prețurile. Un exemplu: porția de coaste de berbecuț este 40 de lei. Veți găsi și restaurantele mai scumpe în Constanța, cu siguranță însă veți găsi și multe mai ieftine.

Unul din punctele forte ale restaurantului este terasa amenajată cu gust. Un alt avantaj este că restaurantul are locuri proprii de parcare. Ziua găsești locuri, seara e posibil să fie mai aglomerat.

Voi reveni pentru o tochitură clasică, pregătită însă în fața clientului, înțeleg că este un spectacol. Mi-a scăpat și chees-cake-ul.

Am lăsat la final ce e mai important? Oare a fost Protecția Consumatorilor în control? Vă spun din sursă sigură că a fost și că a luat la puricat tot ce se întâmplă în bucătărie. Concluzia: e OK, puteți mânca liniștiți aici.

Ce nu-mi place? La intrare este un ospătar-manechin destul de înfricoșător după gustul meu. De asemenea, nu ai parte de cea mai rapidă servire din lume, mai ales când e aglomerat.

Concluzia: de fiecare dată când plec de la Marco Polo îmi spun că ajung acolo destul de rar.

Unde mâncăm în Constanța. Restaurantul Vlahos

Unde mâncăm în Constanța. Konak – mica Turcie din Inel II

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.