Unde nu-s stâlpi, vai de pietoni. Ce nu văd consilierii liberali

Strada Poporului din Constanța. Pentru că nu sunt două rânduri de stâlpi, mașinile pot intra pe trotuar

Adriana Arghirescu, liderul consilierilor municipali PNL din Constanța, a tunat și fulgerat împotriva faptului că pe strada Poporului sunt două rânduri de stâlpi.

„Halucinant dar adevărat! Se întâmplă în Constanța anului 2019. Pentru că au cumpărat prea mulți și nu au avut ce face cu ei, autoritățile au montat nu unul, ci două rânduri de stâlpișori pe strada Poporului.”, a spus Adriana Arghirescu.

Da, se întâmpla în 2019, pe vremea când primar era Decebal Făgădău.

„Constănțenii care locuiesc în zonă și care mi-au trimis aceste fotografii îmi spun că sunt vânați de polițiștii locali care îi amendează imediat ce au oprit mașina pe marginea străzii. Asta în condițiile în care nu există vreun indicator cu “Staționarea interzisă” și strada este una foarte circulată având în vedere că există trei unități de învățământ și foarte mulți comercianți. O nouă dovadă că această administrație este agresivă atât cu șoferii, cât și cu pietonii și duce o politică de tip “Dorel” care nu face decât să crească nemulțumirea generală“, a scris Arghirescu pe facebook.

Acum este primar Vergil Chițac, membru PNL.

Acesta nu a scos cele două rânduri de stâlpi. Angajații instituției nu au luat măsuri nici când unii șoferi au găsit o breșă. Astfel, au intrat cu mașinile pe trotuar, în locul în care Făgădău nu a montat două rânduri, și au parcat acolo. După cum se vede în imagini, pentru pietoni a rămas o mică fâșie de teren.

Acum probabil că înțelege și doamna Arghirescu de ce erau necesare două rânduri și nu i se mai pare halucinant.

Și poate, în calitate de consilier municipal, îi cere socoteală primarului pentru că acceptă astfel de situații.

Și poate se va gândi ce se va întâmpla după ce vor dispărea locurile de parcare de pe bd. Alexandru Lăpușneanu.

Și poate va decide, împreună cu colegii, să schimbe regulamentul de parcări. Să renunțe la prevederea inclusă de Radu Mazăre, care prevede că locurile de parcare rezidențiale se alocă după principiul „primul venit, primul servit”, și să aplice modelul care se practică în mai toate țările din Europa și lumea civilizată.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Statul Islamic a promis că va răzbuna moartea fostului său lider și amenință cu atacuri în Europa

Mon Apr 18 , 2022
Organizaţia jihadistă Stat Islamic (SI) a promis duminică că va răzbuna moartea fostului său lider, decedat în februarie, şi le-a cerut susţinătorilor săi să profite de războiul din Ucraina pentru a-şi relua atacurile în Europa, transmite AFP. Pe 3 februarie, preşedintele american Joe Biden a anunţat moartea fostului lider Abu […]