Unde puteți arunca deșeurile voluminoase

Deșeurile voluminoase trebuie depozitate în bene, nu lângă platformele pentru deșeuri menajere, precizează reprezentanții Biroului de comunicare din cadrul companiei Polaris M Holding.

Benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere. În aceste bene puteți depune prin aport voluntar și gratuit deșeuri voluminoase de care nu mai aveți nevoie, precum: mobilier, canapele, saltele, uși, obiect de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

Până pe 4 decembrie, benele sunt amplasate în cartierul I.C.Brătianu:

Platforma 444 – I.C. Brătianu Bl. PAV5 – PAV6

Platforma 501 – I.C. Brătianu nr. 248/str. Matei Milo Bl. A, B (Jandarmi)

Pe lângă aceste locații, amplasate temporar, constănțenii pot duce deșeurile voluminoase la centrul de colectare deșeuri, al cărui sediu se află pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290A.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comandantul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a fost avansat la gradul de general de brigadă

mie nov. 30 , 2022
Colonelul Anton Daniel-Mihai Ferencz, comandantul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, a fost avansat la gradul de general, prin decret semnat de președintele Klaus Johannis. Iată cum arată decretul: „DECRET privind acordarea gradului de general de brigadă cu o stea unui colonel din Ministerul Afacerilor Interne În temeiul prevederilor art. 94 […]

V-ar putea interesa și: