Unde și între ce ore se va întrerupe curentul electric în săptămâna 7 – 13 noiembrie

E-Distribuţie Dobrogea a anunțat întreruperi planificate pentru revizii și reparații în rețeaua E-Distribuție Dobrogea pentru județul Constanța 7 – 13 noiembrie 2022.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Luni , 07 noiembrie 2022

Municipiul Constanța, Cartier CET, cu aleea Egretei nr. 17-19, Caminele CMN C6, C7, C8, TMUCB 1 și TMUCB 2 – întrerupere totalã. 08:00 – 16:00.

Municipiul Constanța, Cartier Veterani, cu strada Maresal Alexandru Averescu – întrerupere parţialã. 08:30 – 16:30.

Localitatea Vama Veche, cu strazile: Tudor Vladimirescu, Ion Creangă, Faleză și Margaretei – întrerupere parțialã. 08:30 – 16:30.

Localitatea Cumpăna, zona Movila, cu strazile: George Cosbuc, Rasaritului, Vantului, George Bacovia si laborator Cofetarie “Miss Baker Productie srl”- strada George Cosbuc nr. 29 – întrerupere totalã. 09:00 – 17:00.

Pentru celelalte zile ale săptămânii nu sunt programate întreruperi.

E-Distribuția Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Incendiu în localitatea Poiana VIDEO FOTO

Wed Nov 2 , 2022
Un incendiu a izbucnit în localitatea Poiana, miercuri seară, pe strada Lirei. Au intervenit mai multe echipaje ale ISU Dobrogea, cu autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și u autocisternă de la stația Midia. „Două persoane cu atac de panică au fost asistate de echipajul unei ambulanțe.”, a […]

V-ar putea interesa și: