Unde sunt cele 1727 de locuri de parcare din Constanța care vor costa 7 lei pe oră

Regulamentul de parcări prevede o taxă de 7 lei pe oră, plus TVA, în primele două ore, pentru parcarea din zona 1. A treia oră costă 15 lei plus TVA.

În această zonă sunt cuprinse 1727 de locuri de parcare. Este vorba despre locuri aflate în zonele centrale, în portul Tomis, dar și unele mai periferice, cum ar fi piața Gorbaciov.

„Daca tariful ar fi unul mic, atunci acestea ar fi ocupate toata ziua de aceeasi masina, uitata acolo in dispretul celorlalti!
LANGA FIECARE PARCARE DIN LISTA VOR FI PARCARI CU 1 RON / ZI!
Este adevarat ca va trebui sa se mearga pe jos 10 metri in plus, iar pentru unii poate parea prea mult! Cum sa nu mai parcam in usa magazinului sau institutiei?! Sa nu mai lasam 10 ore masina pana ne trece cheful de stat in zona?! Ar trebui sa acceptam ideea ca trebuie sa ne respectam, sa injuram mai putin si sa analizam mai mult!”, a declarat Horia Constantinescu, director executiv adjunct al Direcției Servicii Publice din Primăria Constanța.

Iată lista completă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • Ca sa le gasim- locurile alea cu un leu ora, cadastreaza-le pe toate sa le vedem intr-o aplicatie bazata pe Google Maps. Si daca au parcometru, acela poate sa semnaleze wireless ca e liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.