Unde vor fi amplasate benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase în perioada 30 ianuarie – 26 februarie 2023

Polaris M Holding  a anunțat unde va amplasa benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase în perioada 30 ianuarie – 26 februarie 2023.

𝟏. 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫: 𝐏𝐨𝐚𝐫𝐭𝐚 𝟔

Săptămâna 𝟑𝟎.𝟎𝟏 – 𝟎𝟓.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑

Platforma 009 – str. Brizei, capăt OB 7

Platforma 011 – str. Zefirului, linie tramvai

Platforma 032 – 1 Mai vechi

𝟐. 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫: 𝐂.𝐄.𝐓.

Săptămâna 𝟎𝟔.𝟎𝟐 – 𝟏𝟐.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑

Platforma 089 – Prel. Caraiman / Ion Ursu Platforma 110 – Aleea Egretei, parcare

𝟑. 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫: 𝐊𝐦. 𝟒-𝟓 + 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫 𝐊𝐦 𝟓.

Săptămâna 𝟏𝟑.𝟎𝟐 – 𝟏𝟗.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑

Platforma modulara – Liliacului/Grindeanu Platforme 084 + 085 – Progresului

Platforma 051 – str. Pandurului, bloc 13

Platforme 048/ 52 – str. Th. Sperantia, bloc 40

𝟒.𝐂𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫𝐞: 𝐀𝐛𝐚𝐭𝐨𝐫 – 𝐅𝐚𝐫 – 𝐏𝐨𝐚𝐫𝐭𝐚 𝟓

Săptămâna 𝟐𝟎.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑-𝟐𝟔.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑

Platforma 038 – str. Stadionului, bloc H16A

Platforma 100 – str. Stânjeneilor, drept cam. Socep

Platforma 062 – Aleea Portului Nou.

Benele sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere. În aceste bene puteți depune prin aport voluntar și gratuit deșeuri voluminoase de care nu mai aveți nevoie: mobilier, canapele, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

Pe lângă aceste locațiile menționate, constănțenii pot duce deșeurile voluminoase la centrul de colectare deșeuri, al cărui sediu se află pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A, telefon: 0723 372 163.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Traficul prin Canalul Dunăre - Marea Neagră, în scădere cu 5%, cel din portul Constanța, plus de 8,8%

lun ian. 30 , 2023
Traficul prin Canalul Dunăre – Marea Neagră, în volum de 12,9 milioane tone mărfuri în perioada ianuarie – septembrie 2022, a scăzut cu 5% faţă de volumul înregistrat în aceeași perioadă din 2021, a anunțat Direcția Județeană de Statistică din Constanța. Numărul total al navelor tranzitate a scăzut cu 0,4% […]

V-ar putea interesa și: