Unde vor fi amplasate containerele pentru deșeuri voluminoase în următoarele săptămâni

Containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate săptămâna aceasta în zona Gară-Centru-Balada: bd. Ferdinand, în spatele blocului R1, pe strada Traian, bloc K4 și pe strada Productelor, bl. F1B, a anunțat, pe 10 octombrie, Primăria Constanța.

Constănțenii care locuiesc în această zonă se pot debarasa în mod corect și foarte ușor de deșeurile de mari dimensiuni (mobilier, uși, saltele, covoare etc)  

Săptămâna viitoare, containerele speciale vor fi amplasate în cartierele Casa de Cultură – Tomis I – Tomis II: aleea Nalbei, bloc L 110, aleea Mălinului, bloc B6, la intersecția străzilor B. P. Hașdeu cu Ciocârliei și pe strada Lăcrămioarei.  

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.   

Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.   
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

O șoferiță de 37 de ani a murit într-un accident rutier în apropiere de Medgidia

Mon Oct 10 , 2022
Viața unei femei de 37 de ani a fost curmată, în această dimineață, în urma unui tragic accident rutier. Era ora 4.00, când polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 22C, în apropiere de intrarea în municipiul Medgidia. Deplasați la fața locului, polițiștii […]

V-ar putea interesa și: