Unei fete i s-a furat telefonul în autobuz

furt, autobuz, constanța
Imagine dintr-un autobuz cumpărat cu credit bancar de Primăria Constanța

Unei fete i s-a furat telefonul în autobuz, în Constanța. Polițiștii au reușit să identifice un suspect după două săptămâni. Instanța a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Reprezentanții IPJ Constanța spun că, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 18 ianuarie a.c., bărbatul în cauză ar fi sustras un telefon mobil ce aparținea unei tinere, în vârstă de 17 ani, care călătorea cu un mijloc de transport în comun pe raza municipiului Constanța.

Fapta a avut loc în zona Centrul de scafandri, pe linia 2-43 a RATC Constanța.

Polițiștii constănțeni l-au reținut inițial pe bărbat pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 1 martie l-au prezentat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în arestul preventiv al IPJ Constanța.

Reprezentanții IPJ Constanța nu au putut confirma, până la ora redactării acestei știri, dacă furtul s-a produs într-unul din autobuzele noi, dotate cu camere de supraveghere, sau într-unul vechi.

Hoții nu se sperie însă de aceste camere vederi amplasate în autobuzele noi cumpărate cu un credit bancar de 104 milioane de lei.

„Nu se sperie hoții. Mie mi-au furat telefonul din rucsac într-un autobuz nou”, ne-a mărturisit o constănțeancă.

Linia 2-43 are următorul traseu: cap linie CIREȘICA – Str.Cpt. Dobrilă Eugeniu – Str. Sucevei – Bd. Tomis – Bd. Mamaia – Str. Răscoala din 1907 – Bd. Ferdinand – Str. Gării – Str. Th. Burada – Bd. 1 Mai – Str. Petru Cercel – Str. Brizei – Poarta 6 Port – Str. Viorelelor – Str. Pajurei – Bd. 1 Mai Vechi – Bd.1 Mai – Str. Th. Burada – Str. Gării – Bd. Ferdinand – Str. Mircea cel Bătrân – Str. Ion Rațiu – Bd. Tomis – Str. Suceava – Str .Cișmelei – cap linie Cireșica. În total sunt 43 de stații.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

FOTO VIDEO Doi bărbați aflați într-o ambarcațiune rămasă fără motor, în largul mării, salvați de Poliția de Frontieră

Sat Mar 2 , 2019
Doi bărbați aflați într-o ambarcațiune rămasă fără propulsie, în largul Mării Negre, au fost salvați de polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia. În data de 02 martie 2019, în jurul orei 09.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagra – SCOMAR au […]