Unitatea Specială 72 Jandarmi, care păzește Centrala Nucleară de la Cernavodă, face angajări

Unitatea Specială 72 Jandarmi, care păzește Centrala Nucleară de la Cernavodă, face angajări

Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodă a început luni, 27 iunie, a.c., campania de angajare a 40 de subofițeri, prin încadrare directă și rechemare în activitate, pe durată nedeterminată. Vârsta minimă a candidaților este de 18 ani, iar cei interesați trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat.

Candidații se pot înscrie între 27 iunie  și 8 iulie, a.c., perioadă în care se pot depune dosarele de recrutare. Conform anunțului postat pe pagina web a unității, documentele se transmit doar online, în aceeași perioadă.

Potrivit graficului de concurs, prima probă eliminatorie va angrena candidații, în perioada 19-24 iulie, la susținerea unei evaluări a performanțelor fizice. Traseul este descris în anunțul postat pe pagina web, iar proba este complexă. La concursurile anterioare, circa 30% dintre candidați au picat evaluarea, din cauza grabei, a echipamentului sportiv neadecvat, sau necunoașterii traseului probei.

„La ultimul concurs de amploare, organizat în toamna anului 2021, candidații, a căror medie de vârstă s-a situat la nivelul de 30 de ani, au optat să intre în rândurile Jandarmeriei Cernavodă pentru a obține un loc de muncă stabil, cu o salarizare sigură, normă de hrană și normă de echipare, calificări gratuite și oportunități de dezvoltare în cariera militară.”, a declarat purtătorul de cuvânt al unității, Colonel Dan-Marius Nicolae.

Cerințele, condițiile de încadrare, calendarul concursului și formularele necesare sunt postate pe pagina web www.jandarmeriacernavoda.ro (Anunțuri-angajări), alături de adresa de corespondență angajari@jandarmeriacernavoda.ro.

Centrala Nucleară de la Cernavodă, obiectiv de importanță strategică națională, beneficiază de trei decenii și jumătate în baza unui protocol încheiat între Ministerul de Interne și Ministerul Energiei Electrice, de la acea vreme, de servicii de pază și protecție.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Lacul Amara a secat. Avea o vegetație asemănătoare celei din Delta Dunării

Tue Jun 28 , 2022
Lacul Amara din județul Buzău a secat. Este vorba despre un lac natural, cu o suprafață de aproximativ 8 kilometri pătrați. Până de curând era un paradis al păsărilor salbatice, cu o vegetație asemănătoare celei din Delta Dunării. Toate acestea au dispărut odată cu întinderea de apă. Un profesor pune […]
Lacul Amara din județul Buzău a secat. Este vorba despre un lac natural, cu o suprafață de aproximativ 8 kilometri pătrați.