Universitatea Ovidius a decis suspendarea tuturor lucrărilor practice și a cursurilor care se desfășoară în spitalele

universitatea ovidius constanța

Comitetul de Urgență al Universității „Ovidius” din Constanța a decis suspendarea tuturor lucrărilor practice și a cursurilor care se desfășoară în spitalele partenere, în perioada 9.03.2020-31.03.2020.

Măsura vizează facultățile cu profil medical, iar pregătirea studenților urmează să se desfășoare fie în spațiile didactice din afara spitalelor, fie prin diseminarea cunoștințelor utilizând instrumente digitale de comunicare. Măsura vine în continuarea deciziei Consiliului de Administrație al UOC, cu numărul 229, din 25.02.2020, prin care s-au suspendat stagiile clinice de Boli Infecțioase pentru 30 de zile.

Decizia a fost adusă la cunoștința corpului academic de către decani, directori de departamente și organizații  studențești, pentru a fi aplicată începând de mâine, 9 martie.

Comitetul face un apel către toți membrii comunității academice (personal didactic, didactic auxiliar, administrativ, studenți, masteranzi, doctoranzi și rezidenți) să respecte cu strictețe recomandările anterioare de igienă individuală și colectivă.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doi constănțeni au devenit campioni europeni la tenis de masă

Dum mart. 8 , 2020
Doi constănțeni au devenit campioni europeni la tenis de masă, continuând tradiția frumoasă a orașului în acest sport. Adina Mihaela Diaconu şi Cristian Pletea au cucerit medalia de aur în proba de dublu mixt, la Campionatului European U21 de tenis de masă, după ce au învins, în cinci seturi,un cuplu […]

V-ar putea interesa și: