Universitatea Ovidius caută studenți în Africa și Asia

Universitatea Ovidius vrea să construiască un spital de 84,2 milioane euro

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a participat, recent, la două evenimente internaționale de prezentare a ofertei educaționale, activități realizate în cadrul proiectului „Extinderea strategiei de internaționalizare și creșterea vizibilității Universității Ovidius din Constanța prin acțiuni de promovare în plan internațional ca universitate multiculturală comprehensivă” (ESPERO).

Evenimentele s-au desfășurat în format online și s-au adresat publicului din Africa de Nord și din Asia Centrală.

„Cele două târguri ne-au oferit oportunitatea de a face vizibile atât oferta educațională a UOC, cât și aspecte social-culturale ale județului Constanța. De asemenea, prin intermediul unei platforme online, oferită de către organizatori, am stabilit conexiuni cu participanții din cadrul manifestărilor. Aceștia s-au dovedit a fi interesați, în mod special, de taxele de școlarizare și criteriile de admitere, în funcție de programele de studii vizate”, a precizat prof. univ. dr. Cristina Duhnea, directorul proiectului.

Proiectul are o valoare totală de 311.500 lei și este finanțat de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.


Un comentariu la “Universitatea Ovidius caută studenți în Africa și Asia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Crăciun fără zăpadă? Meteorologii spun că va fi mai cald decât de obicei

vin dec. 2 , 2022
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 5 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Potrivit specialiștilor, vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei în majoritatea zonelor din țară, posibil inclusiv în perioada sărbătorilor. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această […]

V-ar putea interesa și: