Universitatea Ovidius caută studenți în Turcia, Maroc, Albania și Tunisia pe banii Ministerului Educației

Universitatea Ovidius vrea să construiască un spital de 84,2 milioane euro

Universitatea Ovidius din Constanța se promovează în mai multe țări străine, de unde speră să atragă viitori studenți.

Prima acțiune în cadrul campaniei „Be a student at Ovidius” a avut loc în Mardin, Turcia. Acțiunea face parte din activităţile proiectului „Extinderea strategiei de internaționalizare și creșterea vizibilității Universității Ovidius din Constanța prin acțiuni de promovare în plan internațional ca universitate multiculturală comprehensivă” (ESPERO).

Prof. univ. dr. Cristina Duhnea, directorul proiectului, a spus că această campanie vizează promovarea ofertei educaționale a universității în rândul elevilor care studiază la diferite licee din străinătate, precum și prezentarea oportunităților de care aceștia vor beneficia, în calitate de studenți ai UOC.

„Activitatea s-a desfășurat la liceul Mardin Fen Lisesi, unde le-am oferit elevilor informații despre programele de studii, criteriile de admitere, facilitățile oferite de UOC, dar și detalii legate de obiectivele turistice din orașul Constanța și din împrejurimi. De asemenea, în cadrul vizitei am discutat cu reprezentanții conducerii unității de învățământ și am stabilit semnarea unui protocol de colaborare, în vederea dezvoltării relațiilor dintre universitatea noastră și liceul Mardin Fen Lisesi. În perioada următoare, campania „Be a student at Ovidius” va continua și în alte țări, precum Maroc, Albania și Tunisia, unde ne vom întâlni cu viitori candidați internaționali la programele noastre de studii”, precizează prof. univ. dr. Cristina Duhnea.

Proiectul este finanțat de Ministerul Educației cu 311.500 lei.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mașinile parcate neregulamentar (nu numai pe șosea) pot fi ridicate de Poliția Rutieră, au decis deputații

mie oct. 19 , 2022
Deputaţii au adoptat, miercuri, în plen, o propunere legislativă care permite Poliţiei Rutiere ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar, potrivit Agerpres. S-au înregistrat 232 de voturi „pentru”, trei „împotrivă” şi 29 de abţineri. Propunerea legislativă adoptată de Camera Deputaţilor modifică articolul 64 alineatul (1) din OUG nr. 195/2002, în sensul instituirii posibilităţii […]

V-ar putea interesa și: