Universitatea Ovidius din Constanţa a decis reluarea cursurilor cu prezență fizică

Universitatea Ovidius vrea să construiască un spital de 84,2 milioane euro

Studenţii şi cadrele didactice ale Universităţii Ovidius din Constanţa (UOC) încep susţinerea cursurilor cu prezenţă fizică (in situ) pe fondul încetării stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, informează conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, rectorul instituţiei, după decizia recentă a Consiliului de Administraţie.

„Începând cu 9.03.2022, în UOC întreaga activitate didactică se va desfășura cu prezență fizică. În perioada 9.03.2022-18.03.2022 facultățile / departamentele vor efectua demersurile necesare în vederea asigurării tranziției de la sistemul online la activitățile cu prezență fizică, având obligativitatea recuperării activităților didactice până la sfârșitul semestrului al II- lea”, se arată în decizie.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incidența în județul Constanța a scăzut sub pragul de 5 cazuri la mia de locuitori

mie mart. 9 , 2022
Prefectura Constanța a anunțat că incidența în județul Constanța a scăzut sub pragul de 5 cazuri la mia de locuitori, mai exact la 4,85. Situația în fiecare localitate, mai jos. LOCALITATE CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI,9 martie CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI,8 martie CAZURI CONFIRMATE MUNICIPIUL CONSTANŢA 6.7 7.03 2066 […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: