Universitatea Ovidius din Constanța a încheiat prima sesiune de admitere pentru anul universitar 2023-2024. Ce locuri sunt libere pentru sesiunea din septembrie

În sesiunea de admitere din luna iulie pentru anul universitar 2023-2024 s-au înmatriculat peste 4.300 de candidați la programele universitare de licență și master în cadrul celor 16 facultăți ale Universității Ovidius din Constanța (UOC).

„La sesiunea de admitere din această vară 8250 de tineri și-au depus dosarele la facultățile UOC, universitatea noastră înregistrând un număr record de candidați raportat la ultimii cinci ani. Și în ceea ce privește candidații români de pretutindeni, UOC a înregistrat cel mai mare număr de studenți înmatriculați, comparativ cu sesiunile de admitere din 2019, până în prezent. Această creștere a numărului de candidați care aleg să studieze la UOC confirmă faptul că universitatea noastră se află pe locul întâi în opțiunea tinerilor la nivel regional, și printre primele din țară, oferindu-le acestora servicii educaţionale de calitate, cu programe de studiu adaptate cerințelor pieței muncii”, precizează rectorul UOC, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu. 

Pentru admiterea din luna septembrie, UOC scoate la concurs aproximativ 2.000 de locuri la cele 81 de programe de studii universitare de licență, circa 1750 de locuri pentru cele 59 de programe universitare de master și peste 110 de locuri la cele 7 școli doctorale, cu 8 domenii de studii de doctorat.

Toate informațiile legate de admiterea 2023 la UOC sunt publicate la http://admitere.univ-ovidius.ro/, dar și pe site-urile facultăților.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii locali au amendat o persoană care a aruncat ambalaje din mașină

mie aug. 9 , 2023
Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini cu o persoană care arunca de pe bancheta din spate a unui autoturism ambalaje din hârtie şi carton pe domeniul public, poliţiştii locali constănţeni s-au autosesizat. Poițiștii au identificat persoana vinovată de săvârşirea faptei contravenţionale, iar aceasta a fost sancţionată […]

V-ar putea interesa și: