Universitatea Ovidius din Constanța, campioană națională universitară la handbal feminin

Echipa Universităţii Ovidius din Constanța (UOC) a câștigat medalia de aur la Campionatul Național Universitar de Handbal Feminin, desfășurat în perioada 30-31 mai 2022, la Pitești, devenind, astfel, Campionă Națională Universitară, informează prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS).

Potrivit sursei citate, la campionatul găzduit de Universitatea din Pitești au participat opt centre universitare, echipa UOC fiind formată din: Manolachi Mădălina Gabriela; Seraficeanu Sonia Mariana; Bucur Daria; Lopătaru Ana-Maria; Epureanu Ștefania; Ichim Iasmina Elena; Coteț Mirabela Gabriela; Chiricuță Andreea Eliza; Condurache Claudia Marina; Perianu Alexandra Sorina; Șamanț Diana Anamaria; Moroianu Andra Liviana; Moroianu Ancuța Andreea; Gheorghe Ștefania Claudia, studente la Facultatea de Educație Fizică și Sport, sub coordonarea conf. univ. dr. Cazan Florin și conf. univ. dr. Georgescu Adrian.

„În urma repartizării concurenților pe grupe, echipa UOC a participat în grupa B, alături de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, pe care a învins-o cu scorul de 25-18 și Universitatea de Vest din Timișoara, pe care a învins-o cu scorul de 24-15”, a precizat prof. univ. dr. Ionel Melenco.           Totodată, trei studente au primit și patru premii speciale: Coteț Mirabela Gabriela a primit titlul de „Cel mai bun pivot” al turneului; Bucur Daria a primit titlul de „Cel mai bun inter drept” al turneului alături de premiul de „Golgheteră” a turneului; Seraficeanu Sonia Mariana a primit titlul de „Cea mai bună extremă dreaptă” a turneului.        

Ca urmare a obținerii titlului de Campioană Națională Universitară, echipa UOC va participa la Jocurile Europene Universitare în Polonia, la Lodz, în perioada 23-30 iulie 2022.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comisarii de la Protecția Consumatorilor nu mai au voie în control cu telefoane mobile

joi iun. 2 , 2022
Pentru a pune în aplicare strategia internă de integritate și combatere a corupției, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a efectuat toate demersurile necesare pentru implementarea procedurii de control în cazul acțiunilor de control de mare impact. Astfel, pentru a fi limitate drastic orice posibilități de exercitare a unor presiuni […]
horia constantinescu

V-ar putea interesa și: