Universitatea Ovidius din Constanța scoate la concurs 7.628 de locuri pentru studii de licență sau masterat

universitatea ovidius

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) scoate la concurs 7.628 de locuri pentru studii de licență sau masterat pentru anul universitar 2019 – 2020.

Cele 16 facultăți ale UOC își așteaptă viitorii studenți la sesiunea de vară a admiterii 2019, pentru programele de licență și masterat, în perioada 10 – 27 iulie, când sunt programate înscrierile, susținerea probelor de concurs și înmatriculare pentru toate domeniile de studii de la toate formele de învățământ (IF, ID și IFR), în funcție de calendarul fiecărei facultăți.  

UOC scoate la concurs:

  • Studii universitare de licență
  • 1.365 de locuri fără taxă pentru învățământ cu frecvență, dintre care 53 pentru absolvenții de licee din mediul rural;
  • 68 de locuri pentru românii de pretutindeni;
  • 3.019 de locuri cu taxă pentru învățământ cu frecvență;
  • 675 de locuri pentru învățământ la distanță și învățământ cu frecvență redusă (ID/IFR).
  • Studii universitare de masterat
  • 620 de locuri fără taxă;
  • 1.881 de locuri cu taxă.

În total sunt 7.628 de locuri.

Numărul de locuri repartizat pe facultăți, pentru studii universitare de licență, poate fi consultat aici, iar cel pentru studii universitare de masterat aici.

La 9 facultăți – Facultatea de Arte, Facultatea de Construcții, Facultatea de Istorie și Științe Politice, Facultatea de Litere, Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole, Facultatea de Teologie, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Facultatea de Educație Fizică și Sport – înscrierea la admitere se face exclusiv online, pe platforma: https://admitereonline.univ-ovidius.ro/. Totodată, UOC pune la dispoziție românilor de pretutindeni o platformă unde se pot înscrie online: https://admitereonlinerp.univ-ovidius.ro/.

În ceea ce privește plata taxelor de înscriere, acestea pot fi achitate la casieriile UOC (Cămin C1 -Bd. Mamaia nr. 124, Campus corp A și corp B – Aleea Universității nr. 1), între orele 9:00-17:00, în zilele lucrătoare, cu posibilitatea adaptării programului în funcție de necesitățile fiecărei facultăți. Totodată, candidații au posibilitatea achitării taxelor online, detaliile pot fi consultate aici.

Toate informațiile legate de admiterea 2019, sesiunile iulie și septembrie, pot fi accesate la http://admitere.univ-ovidius.ro/, dar și pe site-urile facultăților.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Ovidiu a obținut bani pentru a construi o creșă cu program prelungit

mie iul. 10 , 2019
Primăria Ovidiu a obținut bani europeni pentru a construi o creșă cu program prelungit. În data de 01 iulie 2019, primarul George Scupra a semnat contractul de finanțare pentru proiectul  „CONSTRUIRE IMOBIL P+1, CU DESTINAȚIA DE CREȘĂ CU PROGRAM PRELUNGIT, ÎN ORAȘUL OVIDIU”.     Valoarea totală a  proiectului este de […]

V-ar putea interesa și: