Universitatea Ovidius din Constanța vrea să atragă studenți din Algeria, Egipt, Maroc și Tunisia

universitatea ovidius constanța

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) a participat marţi, 14 septembrie 2021, în mediul online, la târgul internațional de prezentare a ofertei educaţionale „Begin North Africa Online Edu Fair” al cărui public țintă a fost reprezentat de potențialii candidați care provin din țări din afara Uniunii Europene, precum: Algeria, Egipt, Maroc și Tunisia, informează conf.univ.dr. Cristina Duhnea.

Târgul a reunit 13 instituţii provenite din opt ţări, printre care: Italia, Japonia, Elveţia, Ţările de Jos, România, SUA, Rusia şi Tunisia, iar participarea UOC în cadrul acestuia a urmărit creșterea vizibilității programelor de studii predate într-o limbă de circulație internațională, dar și celor predate în limba română, prin promovarea programului pregătitor destinat cetățenilor străini.

„Organizatorii ne-au facilitat accesul la o platformă prin intermediul căreia am putut interacționa cu participanții la târg, oferindu-le detalii despre fiecare curiozitate legată de UOC, și pregătindu-le, totodată, și un stand virtual al UOC cu materiale și videoclipuri promoționale, pentru o mai bună informare” a precizat conf.univ.dr. Cristina Duhnea.

Participarea în cadrul evenimentului a făcut parte din activitățile proiectului Intensificarea și diversificarea inițiativelor de internaționalizare în Universitatea Ovidius din Constanța – educație și cercetare într-un mediu multicultural internațional (INTENS-O II), cod CNFIS-FDI-2021-0387, ce are o valoare totală de 332.500 lei și este unul dintre cele șase proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

În cadrul târgului, UOC a fost reprezentată de: conf.univ.dr. Cristina Duhnea, directorul proiectului INTENS-O II, conf.univ.dr. Lucia Opreanu și ec.drd. Răzvan-Ionuț Drugă, membri în cadrul proiectului.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șapte cazuri noi de varianta Delta în Constanța. Un deces

mie sept. 15 , 2021
Direcția Sănătate Publică din Constanța a anunțat că șapte noi cazuri au fost confirmate cu varianta Delta pe raza județului Constanța. Este vorba despre 4 femei (19 ani, 39 de ani, 42 de ani și 54 de ani) și 3 bărbați (29 de ani, 53 de ani și 54 de […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: