Universitatea Ovidius lansează un singur lampion, în loc de 2.000

Având în vedere condiţiile meteo nevaforabile pentru desfăşurarea evenimentului în formatul anunţat iniţial, Universitatea „Ovidius” din Constanţa a decis să înalţe, simbolic, în această seară, un lampion în semn de omagiu adus poetului latin, urmând ca celelalte lampioane să fie lansate pe parcursul Anului Ovidius.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Când dăm ceasurile înapoi

sâm mart. 25 , 2017
În noaptea de sâmbătă spre duminică, 25 martie spre 26 martie, ultima duminică a acestei luni calendaristice, ora 03.00 devine ora 04.00, iar ora oficială a României trece de la GMT+2 la GMT+3. Orarul de vară se aplică până pe 29 octombrie, ultima duminică a lunii. În România, ora de […]
ora de iarnă

V-ar putea interesa și: