Universitatea Ovidius organizează ședințe gratuite de pregătire pentru Bacalaureat, la Facultatea de Matematică și Informatică

Casa Corpului Didactic Constanța

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 5.03.2022 –  11.06.2022, o nouă sesiune de ședințe de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2022, informează lect. univ. dr. Gabriela Badea, prodecan.

Potrivit sursei citate, participarea la lecțiile de matematică este gratuită, acestea fiind susținute online, pe platforma Cisco Webex, în  fiecare sâmbătă, între orele 12.00-14.00.

„Lecțiile de pregătire pentru examenul de Bacalaureat au devenit o tradiție pentru Facultatea de Matematică și Informatică, acesta fiind al treilea an consecutiv în care organizăm ședințele în format online, în timp ce în format clasic au loc de peste 20 ani evenimente dedicate elevilor, printre care și astfel de lecții”, precizează lect. univ. dr. Gabriela Badea.

Elevii interesați să participe la aceste webinare se pot înscrie utilizând următorul formular: https://bit.ly/FormularBAC2022.

De asemenea, cei interesați să afle detalii suplimentare despre ședințele de pregătire pot accesa https://fmi.univ-ovidius.ro/program-de-pregatire-pentru-bacalaureat-la-fmi-2022/.

La finalizarea programului de pregătire, elevii vor primi diplome de participare, acordate de FMI.  

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidența coronavirusului în Constanța, tot mai mică

Wed Feb 23 , 2022
Incidența coronavirusului în Constanța este din ce în continuă scădere. Dacă ieri, la nivelul județului, erau înregistrate 14,51 cazuri la mia de locuitori, astăzi sunt 13,88. Situația în fiecare localitate, mai jos. LOCALITATE CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI,23 februarie CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI,22 februarie MUNICIPIUL CONSTANŢA 18.71 19.66 MUNICIPIUL […]