Universitatea Ovidius organizează ședințe gratuite de pregătire pentru Bacalaureat, la Facultatea de Matematică și Informatică

Casa Corpului Didactic Constanța

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 5.03.2022 –  11.06.2022, o nouă sesiune de ședințe de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2022, informează lect. univ. dr. Gabriela Badea, prodecan.

Potrivit sursei citate, participarea la lecțiile de matematică este gratuită, acestea fiind susținute online, pe platforma Cisco Webex, în  fiecare sâmbătă, între orele 12.00-14.00.

„Lecțiile de pregătire pentru examenul de Bacalaureat au devenit o tradiție pentru Facultatea de Matematică și Informatică, acesta fiind al treilea an consecutiv în care organizăm ședințele în format online, în timp ce în format clasic au loc de peste 20 ani evenimente dedicate elevilor, printre care și astfel de lecții”, precizează lect. univ. dr. Gabriela Badea.

Elevii interesați să participe la aceste webinare se pot înscrie utilizând următorul formular: https://bit.ly/FormularBAC2022.

De asemenea, cei interesați să afle detalii suplimentare despre ședințele de pregătire pot accesa https://fmi.univ-ovidius.ro/program-de-pregatire-pentru-bacalaureat-la-fmi-2022/.

La finalizarea programului de pregătire, elevii vor primi diplome de participare, acordate de FMI.  


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incidența coronavirusului în Constanța, tot mai mică

mie feb. 23 , 2022
Incidența coronavirusului în Constanța este din ce în continuă scădere. Dacă ieri, la nivelul județului, erau înregistrate 14,51 cazuri la mia de locuitori, astăzi sunt 13,88. Situația în fiecare localitate, mai jos. LOCALITATE CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI,23 februarie CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI,22 februarie MUNICIPIUL CONSTANŢA 18.71 19.66 MUNICIPIUL […]

V-ar putea interesa și: