UNPR merge la europarlamentare cu Ilie Năstase și Anghel Iordănescu și promite marea cu sarea

Conducerea UNPR, reunită în Mamaia Nord

UNPR va avea pe lista pentru alegerile europarlamentare doi foști sportivi, Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, și promit marea cu sarea, dacă vor fi aleși.

Toate acestea au fost anunțate de președintele UNPR, Gabriel Oprea, chiar în Constanța, la restaurantul Scoica din Mamaia Nord, unde a avut loc Reuniunea Regională a organizaţiilor UNPR din regiunea II Sud-Est. Ilie Năstase şi Anghel Iordănescu au fost și ei prezenți la evenimentul politic.

„Suntem deosebit de onoraţi să avem pe lista pentru europarlamentare doi patrioţi români, unii dintre cei mai buni ambasadori ai ţării noastre, care au susţinut şi au promovat fără încetare imaginea României în lume. De astfel de oameni avem nevoie să reprezinte ţara peste tot în lume, nu de unii care după ce au fost trimişi de români în Parlamentul European au uitat că ei sunt români şi nu au făcut altceva decât să ne denigreze ţara. Îi cunosc pe aceşti doi bravi români de foarte multă vreme. Îmi amintesc un moment interesant: eram vicepremier, Victor Ponta era premier şi venea în vizită oficială la Palatul Victoria vicepreşedintele american Joe Biden. Aveam cu toţii emoţii, să iasă totul bine. L-a aşteptat generalul Ilie Năstase, care i-a dăruit racheta de tenis cu care a câştigat US Open, cu autograf. Domnul Biden l-a îmbrăţişat pe Ilie Năstase şi l-a întrebat: Dacă îmi las şi eu părul lung, mă fac şi pe mine general? Toată lumea s-a amuzat, atmosfera s-a relaxat automat, totul a decurs foarte bine. Acesta este Ilie Năstase! Anghel Iordănescu, o mare valoare a sportului, a fotbalului românesc. Este antrenorul secolului, iar noi suntem prieteni de o viaţă. A fost şi senator UNPR. Aceştia sunt români care au făcut cu adevărat ceva pentru România, au creat valoare şi lasă moştenire românilor această valoare. Ei sunt oamenii care trebuie votaţi, oamenii care trebuie să reprezinte în continuare România, de acum în Parlamentul European!”, a declarat preşedintele UNPR.

Probabil că Gabriel Oprea nu a sesizat ironia vicepreședintelui SUA, o țară unde, pentru a ajunge general în armată, e nevoie de mai mult decât de talent la tenis.

Oprea a promis, cum spuneam, marea cu sarea, la Constanța. Partidul are un programul politic naţional, intitluat „Siguranţă, demnitate şi prosperitate pentru România”, care prevede că pe aceste meleaguri va curge lapte și miere (evident, dacă votați UNPR). „UNPR a stabilit zece obiective de ţară pentru îndeplinirea cărora se angajăm”, a spus Oprea. Iată câteva, pe sărite. Numărul 1: standard de viaţă european în România; 3: integrare europeană prin competitivitate; 6: Asigurarea unui nivel ridicat de educaţie şi cultură pentru toţi românii şi asigurarea unor servicii de sănătate la standarde europene; Securitate alimentară prin modernizarea agriculturii şi a spaţiului rural.

A mai promis Gabriel Oprea că va da bani. A spus că vamări salariul minim net garantat cu cel puţin 200 lei lunar, prin eliminarea impozitului pe salarii şi reducerea CASS de la 10% la 5% – beneficiari vor fi aproximativ 2.1 milioane de angajaţi. Vă dați seama? În fiecare lună! De asemenea, pensia socială minim garantată ca creștede al 640 de lei la „cel puțin 200 de euro”. Așa „se asigură coşul minim de consum, astfel încât orice pensionar, cetăţean al României, să se bucure de o viaţă decentă”, spune UNPR.

De unde vor veni banii, nu se știe.

În încheierea, un citat din Churchill, pe care îl voi mai folosi în campania electorală:

„A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămâna viitoare, luna viitoare, anul viitor, iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat.”


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Economia României este în criză, ne îndreptăm spre prăpastie

Dum mart. 3 , 2019
Economia României este deja în criză, susține deputatul PNL Florin Cîțu, iar perspectivele sunt sumbre. „Spre disperarea lui Dragnea, CRIZA economică este confirmată oficial!”, spune acesta. El explică și de ce este disperat Dragnea sa oprească decizia S&P de a schimba perspectivei de la stabil la NEGATIV. Ar fi putut […]

V-ar putea interesa și: