Unui șofer de TIR i s-a făcut rău pe Autostrada A2

smurd
Bărbatul a fost transport cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Constanța.

Unui șofer de TIR i s-a făcut rău, luni seară, pe Autostrada A2, la kilometrul 154.

Medicii de la Ambulanță au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor.

„Bărbatul, de 54 de ani, era confuz, cianotic. I s-a făcut rău la volan și a intrat în parapet.”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța.

TIR-ul a rămas blocat pe banda a doua.

Bărbatul a fost transport cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Constanța.

La accident a ajuns pentru prim ajutor și un echipaj de la Ambulanța Ialomița.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul 50/20 pentru refugiații ucraineni va fi regândit. Cât a costat și cum vor fi sprijiniți în continuare

lun mart. 27 , 2023
Consilierul de stat Mădălina Turza, coordonator strategic al asistenţei umanitare, a precizat, luni, că programul de sprijin de urgenţă destinat refugiaţilor ucraineni, deja celebrul 50/20 (50 de lei pe zi pentru cazare pentru fiecare refugiat, 20 de lei pentru mâncare) a fost regândit, printr-un proiect de ordonanţă de urgenţă elaborat […]
refugiati ucraina (2)

V-ar putea interesa și: