Unui șofer i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 780 zile

Un șofer în vârstă de 19 ani, din localitatea Răcăciuni, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 ore şi a primit o sancţiune record pentru comiterea mai multor abateri la regimul rutier.

Potrivit IJP Bacău, la data de 26 februarie, în jurul orei 12:57, polițiștii au făcut semn să oprească șoferului unui autoturism ce se deplasa în interiorul localităţii Răcăciuni, pe sensul Adjud-Bacău.

La vederea polițiștilor, șoferul auto a accelerat, a efectuat manevre de viraj stânga-dreapta și a circulat pe sensul opus de deplasare, astfel punând în pericol real siguranţa participanţilor la trafic.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr de 19 de ani, din comuna Răcăciuni. Totodată, s-a stabilit faptul că autoturismul condus de tânăr avea înmatricularea suspendată, însă avea montate plăcuţe cu numărul de înmatriculare provizoriu atribuit altui autovehicul, cu valabilitate până la 02 aprilie 2020.

Totodată, din verificări s-a stabilit faptul că tânărul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, începând cu data de 16 februarie 2023.

La data de 6 martie tânărul a fost depistat și reținut pentru 24 de ore. De asemenea, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 21.605 lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 780 zile pentru încălcarea normelor rutiere.

Sursă foto/video: Youtube/Tudor Balaceanu


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANAF scoate la licitație un apartament deținut de firma unui cetățean israelian în complexul Alezzi Beach Resort

mie mart. 8 , 2023
Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța a anunțat că în ziua de 21 martie 2023 , ora 13.00, in Mun. Constanta, bd. Tomis, nr. 312A se vor vinde la prima licitație un apartament – situat în zona Mamaia Nord, localitatea Navodari, Str. D13 nr. 6C, etaj 7, ap. 51. Apartamentul […]
anaf

V-ar putea interesa și: