Unul din liderii protestelor din Constanța a fost internat la spitalul de psihiatrie

Bogdan Oancea
Bogdan Oancea. Sursă foto: Facebook

Unul din liderii protestelor din ultimele zile din Constanța împotriva măsurilor impuse pentru răspândirea coronavirsului a fost internat la spitalul de psihiatrie.

După un live de peste o oră pe Facebook, Bogdan Oancea a fost oprit de polițiști, care l-au îndrumat la o Ambulanță. Medicii l-au transportat la spital. În tot acest timp, Oancea, care este profesor de canto, a transmis live ce se întâmplă.

Unul din liderii protestelor din Constanța a fost internat la spitalul de psihiatrie

„Totul este in regulă, am ajuns cu bine la spitalul de la Palazu Mare și în urma discuției cu doamna doctor, aceasta a hotărât că ar fi mai bine pentru mine să petrec noaptea aici. Va multumesc tuturor pentru suportul moral și maine revin cu noutăți! Va doresc O noapte liniștită și încă odată va multumesc pentru că imi sînteți alături.”, a spus acesta, pe pagina sa de Facebook.

Zilele trecute, Oancea a urlat și a izbucnit în plâns ieri, în timpul unui live pe Facebook, susţinând că este abuzat.

„România Tv a trădat. Aştept Poliţia. AUR m-a dat afară din protest. Simioane, vai de capul tău. Distribuiţi ca nu cumva să păţesc ceva. Să nu cumva să păţesc ceva. Nu vreau să păţesc ceva de faţă cu Poliţia”, spune acesta. 

Deşi nu lămureşte ce ar putea „păţi” şi care este ameninţarea, Bogdan Oancea continuă: „Mama mea e disperată. Mă sună acum. E plecată la Covasna. Distribuiţi acest live. Sunt abuzat”. Vezi clipul mai jos.

După acest episod, a avut apariții la Antena 3, la emisiune lui Mihai Gâdea, dar și la Realitatea TV. A vrut să intre și la Dragoș Pătraru, dar acesta l-a refuzat. A postat însă dialogul pe Facebook, cu titlul „Dialoguri cu oameni sănătoși tun”.

„El: Bună ziua. Mă numesc Bogdan Oancea. Din Constanța.

(pac, trei poze cu el, una alături de Stelian Ion)

Eu: Bună ziua, spuneți, vă rog.

El: Vă pot suna? Sau scriu aici?

(sună. nu răspund, după ce mă mai sunase de câteva ori)

El: Aș dori dacă este posibil să vin la emisiunea dvs.. Și aș doori un număr de contact către Selly. Dacă îl puteți întreba dacă e de acord să îmi dați numărul lui.

Eu: Selly nu mai are emisiune la Prima de săptămâna asta. Nu știu cine sunteți, de ce doriți să veniți la emisiune?

El: Sunt liderul protestatarilor din Constanța. Vreau să îmi expun opinia despre modul cum poate avea succes acest protest. Și cum putem determina Guvernul să își dea demisia. Am nevoie de expunere.

(captură de pe o scrisoare către Nicușor Dan)

El: 13 aprilie, ora 13, Palatul Cotroceni.

Eu: Am înțeles. Mergeți la televiziunile de știri, noi aducem altfel de invitați la emisiune.

El: Am mers. Vreau și la dvs. Vreau să dau jos Guvernul. Dvs vreți? Sau nu? Dacă mă invitați cade Guvernul. Vreau să știu dacă mă puteți sprijini sau nu. Răspundeți vă rog cu două litere. Fără alte explicații. Că înțeleg ideea.

(după două ore și două minute)

El: Și tăcerea este un răspuns. Mulțumesc. Mă scuzați de deranj. Succes.

(încă două capturi de pe cererea pentru protest adresată Primăriei București, în care se spune că la protest va participa doar el, fără portavoce și fără PANCARDE. Bun.)

Am ratat șansa de a da jos Guvernul. Deci, în seara asta ar trebui să fie cel puțin niște burtiere la tv cu: ”Nucleara: Dragoș Pătraru ține Guvernul Câțu în funcție!”

Mda. Cam asta fac eu azi, înainte de a închide până luni rețelele. Să fiți sănătoși. Mai ales la cap, că uite câtă lume umblă șoimănită la mansardă.”

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

2 comentarii

 • Distribuiiiiitiiiiii!!!
  Distribuiiiiiiiitttttttttiiiii!!
  Simioane,vai de capul tau.
  Romania tv a tradat.

  Dupa cateva zile.

  Salut prieteni. M-am cazat pt 1 noapte la Palazu Mare.

  :))))))):)))))))))))

 • pai numai asta ? la citi nebuni au iesit la protest doar unu ati internat ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.