UPC România a redeschis magazinul de pe bd. Aurel Vlaicu – un nou concept FOTO/VIDEO

UPC România, parte a grupului Liberty Global, cea mai mare companie internațională de comunicații prin cablu, a redeschis magazinului din bulevardul Aurel Vlaicu nr. 3, blocul D2.

Magazinul a fost reamenajat în concordanță cu noul concept de magazine UPC pentru susținerea identității vizuale a companiei și a promisiunii de brand: „Bucură-te de fiecare moment”.

În toamna anului trecut, UPC România a inaugurat primul magazin din Constanța cu noul design, în strada Ștefan cel Mare, Nr. 94. Procesul de modernizare şi reamenajare a magazinelor UPC din întreaga țară a continuat pe parcursul acestui an.

Impresionează prin bun gust

Magazinul impresionează, de la prima vedere, prin bun gust. Am adresat câteva întrebării conducerii și am aflat de că în spatele imaginii impecabile se ascund multă muncă și mulți bani. De exemplu, firma care a realizat mobilierul l-a adus din patru țări. Culoarea cu care sunt vopsiți o parte din pereți este una despre care, mărturisesc, nu mai auzisem: teal. Tealul este o combinație de albastru și verde, este mai profundă decât turcoazul. O culoare sofisticată, echilibrată, versatilă, odihnitoare.

Cu o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătrați, magazinul permite vizitatorilor o mai bună interacţiune cu produsele UPC, în cadrul zonei demo. Clienţii au la dispoziţie două televizoare full HD, unde pot fi testate serviciile de televiziune digitalã HD, cu ajutorul media-box-ului de ultimă generaţie HORIZON. Magazinul dispune şi de o zonã demo internet, unde clienţii pot testa modem-ul CONNECT BOX cu viteze superioare de internet, de până la 500 Mbps. Magazinul UPC le oferă totodată clienţilor posibilitatea de a se conecta gratuit la internet, prin Wi-Fi. De asemenea, magazinul are o zonă dedicată pentru așteptare ce recreează atmosfera unei case și permite o fluidizare mai bună a traficului.

Timp de așteptare redus

Mai mult, graţie sistemului tehnic de administrare a timpului de aşteptare, traseul clienţilor în magazin va fi mult îmbunătăţit iar perioada de așteptare considerabil redusă. Sistemul funcţionează pe bază de numere de ordine, tip bonuri, pe care clientul le extrage dintr-un dispozitiv ce va fi poziţionat în zilele următoare la intrarea în magazin.

„Relaţia personalizată cu fiecare client este foarte importantă pentru noi. Ne dorim ca fiecare vizitator al magazinelor UPC să poată testa cele mai noi tehnologii şi să primească informaţii utile pentru a se bucura de cea mai bună experiență digitală. Noul magazin din Constanţa își așteaptă vizitatorii într-un spațiu primitor în care vor descoperi servicii inovatoare şi tehnologii de top, precum şi consultanţi gata să-i ajute cu recomandări. Zona Constanței este o zonă foarte dragă nouă, merge foarte bine și cota de piață a noastră aici va fi în creștere”, a declarat Cozmin Manoli, Director Naţional de Vanzâri UPC România.

Acesta a precizat că își dorește să aducă momente de bucurie clienților și să fie alături de ei.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”33″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Arată slideshow]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Angajații, un atu

Cel mai important atu al magazinului sunt angajații.

„Avem consilieri care sunt de dimineață până seara alături de ei. Avem tehnologie nouă. Zona demo este foarte importantă în magazinul de tip nou, pentru că arată clienților noștri de ce suntem în stare și ce servicii oferim. Avem un echipament nou, care are posibilitatea de a înregistra emisiunile preferate, care pot fi redate apoi, din cloud. În ceea ce privește internetul, avem un echipament nou, Connect Box, care funcționează la viteze de 500 MB. Arată foarte bine și este foarte fiabil. Principalul lui atu este că are acoperire în toată casa. Partea de wi-fi funcționează în două frecvențe, 2,4 și 5 GHZ, așa că experiența privind semnalul, oriunde în casă, este extraordinară. Pentru a-l ajuta, în urmă cu câteva săptămâni am introdus echipamente noi, wi-fi boostere, care se introduc în priză și amplifică semnalul. În ceea ce privește televiziunea, avem de la 133 de canale până la 164 de canale, mult HD, multă calitate, iar echipamentele noastre sunt foarte fiabile. Cel mai important lucru este interacția umană, iar în tot rebranding-ul pe care l-am început anul trecut, cei mai importanți sunt consilierii noștri, oamenii noștri din magazin. „Customer simplicity” este motto-ul nostru și toată organizația este construită astfel încât să ajutăm să aibă cele mai bune servicii și să se bucure de cea mai bună experiență în interiorul casei lor”, a mai spus Cozmin Manoli.

Produsele de mai sus sunt reunite în pachetul HAPPY HOME®, disponibil în oferta UPC.

Consilierii din magazin sunt la dispoziţia vizitatorilor cu detalii referitoare la serviciile UPC şi informaţii personalizate de luni până vineri între orele 9-18.

UPC România, lider în tehnologie

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații de pe piața locală, este lider în domeniul inovației în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit și analogică), Internet în banda largă și telefonie. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.337.900 de clienți la universul digital și le oferă experiențe uimitoare. Premierele UPC pe piața din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar și a internetului de mare viteză, Fiber Power 200 Mbps. UPC România oferă în toată aria de acoperire viteze superioare de 500 Mbps, cea mai bună experiență Wi-Fi cu modemul Connect Box și platforma video de ultimă generație Horizon. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați www.upc.ro.

Liberty Global, plc. este liderul industriei mondiale de comunicații prin cablu, cu operațiuni în 11 de țări europene. Îi conectăm pe oameni cu lumea digitală și le oferim posibilitatea de a descoperi și experimenta posibilități nelimitate. Serviciile companiei – 3Play – televiziune, Internet în bandă largă și telefonie – sunt furnizate prin intermediul unor rețele de generație următoare și prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 22 milioane de clienți. Liberty Global desfășoară operațiuni în 11 țări din Europa, brandurile incluzând Virgin Media, Unitymedia, Telenet și UPC.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Filme în aer liber de neratat, între 8 – 12 august, pe faleza Cazino din Constanța VIDEO

Tue Aug 7 , 2018
Proiectul Filme în aer liber, care se desfășoară, între 26 iulie și 19 august, pe faleza Cazinoului și în Piața Ovidiu din Constanța, a ajuns la jumătatea drumului. Publicul constănțean a umplut locurile disponibile seară de seară la unele dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor și s-a bucurat […]
filme in aer liber program