Urmărire cu împușcături pentru a prinde un bărbat care conducea fără permis FOTO

Urmărire cu împușcături pentru a prinde un bărbat care conducea fără permis
Mașina a fost abandonată pe câmp

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 15.00, o patrulă mixtă din cadrul Poliției orașului Ovidiu și Poliției Locale Ovidiu, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat un autoturism în care se aflau 2 bărbați, acesta fiind condus de un bărbat de 33 de ani, despre care existau indicii că nu ar poseda permis de conducere.

Șoferul autoturismului în cauză a fost somat să se oprească, însă și-a continuat deplasarea, motiv pentru care polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, de pe strada Portului din orașul Ovidiu pana pe DJ 228A, către satul Galeșu.

„După aproximativ un kilometru, conducătorul autoturismului a virat la stânga pe un drum de pământ, unde și-a continuat deplasarea cu viteză, iar apoi a intrat pe câmp, unde autoturismul s-a oprit, din cauza pământului umed.”, a precizat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Cei doi bărbați din autoturism au abandonat autoturismul și au fugit pe câmp, iar polițiștii au plecat în urmărirea acestora pedestru.

Întrucât nu s-au conformat somațiilor legale, polițistul din cadrul Poliției orașului Ovidiu a tras două focuri de avertisment în plan vertical, cei doi oprindu-se.

Aceștia au fost conduși la sediul Poliției orașului Ovidiu în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO Amendat cu 25.000 de lei pentru că intrat pe plajă cu utilaje, fără acordul ABADL

Thu Jun 4 , 2020
Inspectorii Sistemului de Gospodărire a Apelor Constanța din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral (A.B.A.D.L) trag un semnal de alarmă turiştilor care se vor bucura de litoralul românesc şi le reaminteşte că este interzis accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plajele Mării Negre. Odată cu deschiderea plajelor litoralului românesc, Administraţia […]
ABADL Amenda plaja