USL a reînviat în Constanța. PSD și PNL au votat pentru debarcarea viceprimarului USR

Ședința de consiliu municipal a avut loc on-line, la solicitarea primarului PNL

Consilierii municipali PSD și PNL au votat proiectul inițiat de primarul Vergil Chițac, PNL, de demitere a viceprimarului USR Florin Cocargeanu.

Ședința a fost una cu scântei. Cei care au dorit să ia cuvântul nu au putut să vorbească prea mult, pentru că președintele de ședință, Mihaela Andrei, PNL, le-a cerut insistent să se rezume la proiect și a amenințat că le taie microfoanele. Aceasta îl avea alături pe primarul Chițac, care a comentat în mai multe rânduri nemulțumit în timpul luărilor de cuvânt.

USR va ataca proiectul.

„Îl vom ataca pentru că nu este motivat temeinic și conține minciuni.”, a declarat Florin Cocargeanu.

Votul a fost de 19 pentru, 7 împotrivă.

USR are opt membri, așadar un USR-ist a votat pentru demiterea primarului USR. Este vorba, potrivit informațiilor furnizate de USR, de Iulian Călin, omul pe care președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu (Băi, idiotule, tu știi cine sunt eu?”), l-a numit în mai multe rânduri la conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Votul a fost secret.

Liderul consilierilor PSD, Costin Răsăuțeanu, a declarat că votul nu înseamnă refacerea USL, pentru că PSD a votat împotriva mai multor proiecte PNL în trecut.

Un consilier PSD a declarat că partidul nu urmărește să ocupe postul de viceprimar rămas liber.

Uniunea Social-Liberală a fost o alianță politică parlamentară și preelectorală, între partide de stânga și dreapta, constituită la inițiativa lui Dan Voiculescu. la data de 5 februarie 2011, între Alianța de Centru Dreapta și Partidul Social Democrat.

Recomandare: Felix Stroe, PSD, nu cere demisia lui Mihai Lupu: Dezaprobăm, dar este problema alianței de dreapta ce să facă în continuare


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polaris M Holding, lecție de educație ecologică la Colegiul Național de Arte „Regina Maria”

vin mai 26 , 2023
Lecțiile de educație ecologică susținute de Polaris M Holding Constanța au continuat, pe 25 mai, la Colegiul Național de Arte „Regina Maria”. „Elevii clasei a-IV-a C, coordonați de doamna învățătoare Silvia Vilcu, ne-au întâmpinat, ieri dimineață, cu entuziasm, dornici să afle cât mai multe informații despre cum pot proteja ei […]

V-ar putea interesa și: