USR a numit în Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase un expert contabil care vinde mărgele

Adriana Neculache și o parte din mărgele pe care le vinde prin firma pe care o deține (foto: Facebook)

Consilierii municipali au fost chemați, zilele trecute, să voteze un reprezentant în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Numele propus de USR și votat este Adriana Neculache, despre care partidul spune că este expert contabil. PNL nu a propus pe nimeni.

„Noi am făcut propunere în locul unei persoane care a fost propusa tot de USR.”, a explicat Dumitru Caragheorghe, președintele USR Constanța.

Acesta a subliniat că legea prevede că în C.A. trebuie să fie un economist.

Am întrebat pe cei de la USR unde lucrează exact. N-am aflat.

Am verificat însă datele, cu ajutorul platformei Confidas.ro, și am descoperit că Adriana Neculache este asociat și administrator în trei societăți comerciale: Alpha Wave SRL, Bioelymar SRL, Contelymar SRL.

Alpha Wave SRL se ocupă cu comercializarea de mărgele. Are și un magazin fizic, și unul online. Firma este înființate în aprilie 2019. A avut în 2020 trei angajați, o cifră de afaceri de 286.309 lei și un profit de 29.468 lei. Adriana Neculache deține jumătate din acțiuni, ceea ce înseamnă că profitul său lunar a fost de 1.227 de lei.

Bioelymar SRL, înființată în 2015, se ocupă cu cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase. În 2020 a avut zero angajați, o cifră de afaceri de 26.084 lei și un profit de 5.386 lei. Aici deține 55% din acțiuni.

Contelymar SRL, înființată în 2017, are ca obiect de activitate contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal. Firma are un angajat, iar în 2020 a înregistrat o cifră de afaceri de 56.707 lei și un profit de 24.770 lei, adică 2.064 lei pe lună. În această firmă este acționar unic.

„Este expert contabil. Nu cunosc detalii despre diverse pasiuni de tip margele.”, a declarat Dumitru Caragheorge.

În Spitalul de Boli Infecțioase au murit 7 oameni. Unitatea este închisă.

Vă recomandăm și:

OMERTA! Medicii de la Infecțioase au ordin să nu mai discute cu presa, să nu mai posteze pe Facebook

Incendiul tragic de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța ar fi izbucnit de la un neon

Bendeac și Maticiuc spun adevărul despre Spitalul de Boli Infecțioase Constanța: „Nu a început nicio firmă să facă ceva concret”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAEDPP Constanța vă urează „Sărbători fericite!”

joi dec. 23 , 2021
În prag de Sărbători, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța vă dorește momente frumoase alături de cei dragi, sănătate și fericire! Să priviți cu speranță către 2022, să dăruiți din toată inima, iar Nașterea Domnului să vă umple de pace și bucurie! Crăciun fericit! Puteți urmări Constanța 100% […]

V-ar putea interesa și: