USR acuză: primarul Chiţac şi PNL vor să-i permită şefului PSD Constanţa cumpărarea unei bucăţi de plajă în Mamaia!

USR Constanța a anunțat că azi, 27 februarie, în cadrul comisiei de specialitate în care a fost dezbătut proiectul 55 de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local, consilierii PNL şi PSD au votat pentru vânzarea unei suprafeţe de 854 de mp de teren/plajă din staţiunea Mamaia către una dintre firmele în spatele căreia se află preşedintele PSD, Ion Dumitrache.

Proiectul este propus şi iniţiat de primarul Vergil Chiţac.

„Datorită PUZ-ului, liderul PSD va putea să ridice pe plajă cel puţin o construcţie P+2, locuinţe de vacanţă şi cam orice zidărie din beton pe care o poate suporta generosul său buzunar. Este acelaşi teren pentru vânzarea căruia, în 2019, aceiaşi consilieri PNL s-au opus, blocând proiectul lui Decebal Făgădău. Iată că acum, în 2023, liberalii s-au răzgândit şi nu mai au nicio problemă.”, a anunțat USR.

Consilierii USR Constanţa au votat împotriva acestui proiect în cadrul comisiei şi nu îl vor vota în cadrul şedinţei de Consiliu Local Municipal din această lună.

Vă recomandăm și: Primarul Vergil Chițac împrumută o sumă imensă pe care o vor plăti și copiii noștri


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Două femei au murit într-un accident rutier pe DJ 606

lun feb. 27 , 2023
La data de 27 februarie a.c., ora 17:00, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 606 C, în localitatea Gogoșu. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat de 47 de ani, din comuna Cernătești, în timp ce […]

V-ar putea interesa și: