USR acuză: senatoarea AUR Evdochia Aelenei își dezvoltă afacerile imobiliare pe spatele tinerilor năvodăreni

USR Năvodari a publicat, joi, pe Facebook, o postare în care explică modul în care poți să „pui mâna” pe un imobil evaluat la 31.000 de euro cu doar 4.000. „Trebuie doar să fii Senator AUR și sa profiți de terenurile destinate tinerilor năvodăreni.”, spun useriștii.

Iată ce scriu aceștia:

„Mult lăudatul cartier al tinerilor, Midia Sat, devine pe zi ce trece cartierul celor cu bani și al parlamentarilor. Legea 15/2003 a fost gândită ca o modalitate de ajutor pentru tineri: se acordă teren din rezervele UAT-ului tinerilor proaspăt căsătoriți pentru a-și construi o casă.

Doar că în purul stil balcanic, la Năvodari, Legea 15 a ajuns o metodă de îmbogățire facilă pentru cei care deși își permit, în loc să achiziționeze un teren de pe piața liberă, la prețul de piață, cumpără groapa unei fundații abia scrijelite pe pământ, încep o construcție care de cele mai multe ori nici nu respectă proiectul sau regulile de urbanism ale zonei și brusc devin beneficiarii unui teren la un preț preferențial. Un teren la care, altfel, nu ar avea dreptul.

Un gest la limita legalității și total imoral, sub ochii închiși ai Primăriei Năvodari.

Este și cazul senatoarei AUR Evdochia Aelenei din Năvodari, pentru care Primăria Năvodari pune pe ordinea de zi a ședinței de Consiliul Local de astăzi un proiect de hotărâre care dacă este susținut de majoritatea consilierilor, îi va acorda doamnei senator dreptul de superficie asupra unui teren de 400 mp din Midia Sat.

Acolo, doamna senator ridică o construcție.
“Construcția” inițială a tinerilor care primiseră terenul pe Legea 15, deși evaluată la valoarea de 31.000 de euro a fost cumpărată de senatoarea AUR Evdochia Aelenei cu modesta sumă de 4000 de euro, conform actului de vânzare-cumpărare atașat proiectului de hotărâre de azi. Un chilipir față de alte oferte din zonă unde pentru o simplă fundație se cer prețuri de 10 ori mai mari.

Și nu este singurul proiect de hotărâre de acest fel de pe ordinea de zi, dar e cel care atrage cel mai mult atenția, mai ales dacă citești și declarația de avere publică a senatoarei.

Consilierii USR Năvodari vor vota împotrivă.”

Soț și soție în parlament

Alegerile din 6 decembrie 2020 au adus o schimbare majoră pentru o familie din Constanța. Atât soția, cât și soțul au devenit parlamentari. Ambii sunt de la același partid: Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). AUR a reușit o surpriză de proporții în județul Constanța. Este singurul partid care va avea doi senatori, în ciuda faptului că s-a situat pe locul al patrulea în județ. Acest lucru este posibil din cauza legii electorale și a modului de redistribuirea a votului. Din partea AUR au candidat și un soț și soție, care vor merge acum împreună în parlament. Este vorba despre Alenei Evdochia, care a candidat de pe poziția a doua la Senat, și despre Alenei Dănuț, candidat de pe poziția a doua la Camera Deputaților. Detalii AICI.

Am solicitat un punct de vedere Evdochiei Aelenei pe care îl vom publica aici când/dacă îl vom primi.

Sursă foto: Facebook/USR Năvodari


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministrul Sănătății, îngrijorat de apariția unei noi tulpini de Covid, care ar putea declanșa al șaselea val

joi mart. 24 , 2022
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, joi, la Iaşi, că speră ca după o creştere de câteva săptămâni a numărului de cazuri COVID să intrăm pe un trend descendent, astfel încât în sezonul cald să nu mai existe probleme, și s-a declarat îngrijorat de apariția unei noi tulpini de Covid, […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: