USR Agigea a strâns semnăturile pentru referendumul de demitere a primarului Maricel Cîrjaliu

Cristian-Maricel-Cirjaliu-Agigea

USR Agigea a anunțat că a strâns semnăturile necesare pentru organizarea referendumului de demitere a lui Maricel Cîrjaliu, primarul comunei.

Vineri, 24 septembrie, la ora 10:30, USRPLUS Agigea organizează o conferință de presă în fața Prefecturii Constanța.

„Vom înainta Prefecturii solicitarea organizării referendumului de demitere a primarului PSD, Maricel Cirjaliu. Vom anunța înregistrarea la Prefectura Constanța a solicitării organizării unui referendum local pentru demiterea primarului PSD Cristian Maricel Cîrjaliu. Cererea este însoțită de motivele demiterii și de semnăturile necesare, conform O.U.G.57/2019, art 162.”, au precizat reprezentanții partidului.

Procedura de strângere de semnături a durat mai bine de 6 luni, iar cetățenii și-au exprimat nemulțumirea față de blocajul creat de primar în administrația locală, mai spun aceștia.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Tombolă pentru vaccinați. Puteți câștiga 1.910.000 de lei

Mon Sep 20 , 2021
COMPLETARE 30 septembrie. Loteria vaccinării începe mâine, 1 octombrie. Pentru detalii, click AICI. Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a semnat, luni, Ordinul comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului privind condiţiile de înscriere la Loteria de vaccinare şi stabilirea atribuţiilor instituţiilor implicate, valoarea totală a premiilor […]