USR Agigea îi dă lecții de administrație primarului Cîrjaliu

cristian cîrjaliu
Cristian Maricel Cîrjaliu

USR Agigea a trimis pe data de 19.05.2020 o solicitare către Primărie, prin care dorește să afle dacă administrația locală va face demersurile necesare pentru accesarea fondurilor europene din programul WIFI4EU.

Partidul i-a arătat primarului PSD, Cristian Cîrjaliu, modalitatea prin care poate să atragă fonduri europene pentru introducerea de wi-fi în comună, pentru ca locuitorii să aibă internet gratis și de calitate.

Uniunea Europeană a anunțat ultima etapă de înscrieri pe portalul WIFI4EU, unde localitățile din întreaga Europă care doresc finanțare pentru puncte de acces Wi-Fi gratuit în spații publice sunt invitate să se înregistreze în perioada 3-4.06.2020.

„În această perioadă critică pe care o traversăm la nivel global, respectiv local, când școlile și-au închis porțile, iar cursurile se desfășoară în mediul online, considerăm că aplicarea pentru o astfel de finanțare este absolut necesară și utilă pentru locuitorii din Agigea și Lazu. Administrația locală are încă o dată ocazia să demonstreze dacă servește în mod real interesul cetățenilor și nu funcționează după alte principii, ca până acum. Prin acest program inițiat în anul 2018 și accesat de peste 30.000 de municipalități din întreaga Europă, sunt acordate în această ultimă etapă 947 vouchere de 15000 euro.”, spun reprezentanții USR Agigea.

Câștigătorii sunt desemnați după principiul „primul venit, primul servit”. În România au aplicat până acum, în primele 3 etape ale programului, peste 700 administrații locale.

Remus Negoi, președintele USR Constanța, spune, cu subiect și predicat, că primarul din Agigea nu are ce să caute în funcție.

„Indivizi, precum primarul pesedist actual al comunei Agigea, nu mai au ce căuta în funcții publice! Maricel Cîrjaliu, primar al comunei Agigea, îl amenință, într-un stil mafiot, pe candidatul Alianței USR-PLUS la primăria Agigea, Gabriel Ciobanu.”, scrie Remus Negoi pe pagina sa de Facebook.

Șeful USR Constanța se întreabă, retoric:

„Cum poți să fii primar cu un asemenea comportament? Cu asemenea șantaj ordinar? Cu asemenea minciuni și presiuni?”

„Comuna Agigea, care are un potențial extraordinar, a fost ținută în beznă (la propriu și la figurat) de acest individ grețos, care calcă în picioare orice urmă de bun simț. Mariceii ăștia, din județ și din țară, trebuie să fie la coșul de gunoi al istoriei politice!”, a conchis Remus Negoi.

Reacția sa vine după ce, la cea mai recentă ședință de consiliu local, reprezentantul USR, Gabriel Ciobanu, candidatul partidului la funcția de primar al comunei Agigea, a devenit ținta atacurilor actualului primar.

Cristian Maricel Cîrjaliu l-a întrebat pe Gabriel Ciobanu dacă îi place adevărul. O întrebare la care, evident, reprezentantul USR a răspuns pozitiv. A urmat apoi un atac al primarului.

Maricel Cîrjaliu le-a arătat consilierilor o fotografie cu o casă ridicată în vecinătatea unui stâlp de înaltă tensiune. A doua zi avea să transmită dovada foto și către o parte din presă. Ar fi trebuit să fie ceva ca în emisiunea „Surprize, surprize”, dar s-a terminat cam ca în „Cascadorii râsului” sau, dacă vreți, „De-a râsu’ plânsu’”.

Poza cu pricina NU aparține familiei lui Gabriel Ciobanu!

Detalii despre acest episod puteți citi AICI.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Viața revine la normal la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Fri May 22 , 2020
De pe data de 15 mai 2020, trei secţii ale Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa sunt deschise pentru publicul larg. Iată programul de vizitare, precum şi preţul unui bilet. Microrezervaţia se poate vizita zilnic, în intervalul orar 11.00-18.00. Taxa de intrare este următoarea: Adulți 8,00 lei Elevi/Studenți 2,00 […]
muflon