USR Constanța a intensificat promovarea plătită pe Facebook: 16.265 de lei în 7 zile!

USR Constanța a intensificat promovarea plătită pe Facebook, în această campanie electorală. Astfel, în numai 7 zile, partidul a cheltuit, pentru promovarea postărilor de pe paginile USR Constanța și Stelian Ion pentru Constanța, nu mai puțin de 16.265 lei! Asta înseamnă 2.323 de lei pe zi sau peste 96 de lei pe oră, în fiecare oră.

Este cu siguranță cea mai mare sumă folosită pentru promovare pe Facebook de către partidele locale.

Unele dintre postările promovate cu sume cuprinse între 1.500 și 2.000 de lei au mesaje de genul: „Să mergi cu bicicleta prin Constanța este o adevărată aventură”. Lucru pe care îl cunosc toți constănțenii, desigur.

În ultimul an de zile, partidul a cheltuit pentru Facebook peste 100.000 de lei! Mai exact, 108.610 lei. Asta în condițiile în care, anul trecut, partidul avea, la nivel național, ce-i drept, nevoie urgentă de bani pentru a-și plăti chiria în unele sedii.

„Dacă ajungem la 200.000 de lei, o suma pe care am putea s-o folosim iî campania electorală, și după care acum chițăim, adică efectiv ne milogim de unii și alții sa obținem suma asta… Ar fi fost mult mai util sa-i folosim acolo.”, spunea Stelian Ion.

Detalii AICI.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tariful de acces la Delfinariu: 5 lei pentru elevi și studenți

mar sept. 15 , 2020
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a redus tarifele, în luna septembrie. Iată care sunt acestea, dar și program de vizitare: Delfinariu Adulți 20,00 lei Elevi/Studenți 5,00 lei Copii până la 7 ani gratuit * Programul demonstrațiilor este de luni până duminică de la orele: 11.00, 15.00 și 17.00 Reprezentații leii de mare […]
delfinariu

V-ar putea interesa și: