USR Constanța, aproape 60.000 de lei cheltuiți pentru promovare pe Facebook

USR Constanța a cheltuit, în ultimul an, aproape 60.000 de lei pentru a se promova pe Facebook. Grosul banilor sunt achitați pentru promovarea postărilor paginii USR Constanța, adică 47.706 de lei. Restul de 11.471 de lei s-au dus pentru promovarea postărilor de pe pagina Stelian Ion pentru Constanța.

Cheltuielile s-au intensificat în ultima perioadă. Unele din cele mai recente postări ale paginii Stelian Ion pentru Constanța, plătite de USR Constanța, sunt promovate cu o sumă cuprinsă între 1.000 și 1.500 de lei. Facebook nu precizează suma exactă.

Citește și:

Mircea Titus Dobre își promovează cu bani grei, pe Facebook, desenele din campanie

Stelian Ion: „Chițăim după 200.000 de lei, ne milogim de unii și alții să obținem suma asta”. Este fix suma donată de Celco partidului

Clasamentul partidelor și politicienilor constănțeni care cheltuie cel mai mult pentru promovare pe Facebook

Câți bani au primit partidele politice din banii noștri


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coronavirus în Constanța. Internați, carantinați, vindecați

mie aug. 12 , 2020
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 1.218 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 32 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 899 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 240 de […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: