USR Constanța propune deschiderea terenurilor de sport din școli pentru copii

tren sport scoala

USR Constanța propune consilierilor municipali un proiect de hotărâre care prevede deschiderea terenurilor de sport din incinta școlile pentru copii.

În data de 31.03.2019, Uniunea Salvați România (U.S.R.) – filiala județeană Constanța a transmis, către Primăria Constanța, o propunere de HCLM privind aprobarea unui Regulament de deschidere a terenurilor de sport din incinta școlilor, pentru practicarea activităților sportive de către copii.

„Prin propunerea unui astfel de regulament, către Consiliul Local al municipiului Constanța, ne dorim atingerea a cel puțin două obiective. Unu: amenajarea terenurilor sportive, din incintele școlilor, la standarde europene, astfel încât copiii ce vor utiliza aceste terenuri să aibă absolut toate condițiile de desfășurare a activităților sportive. Doi: încurajarea utilizării terenurilor de sport în afara orelor de clasă, în condiții de siguranță sporită, rezultând promovarea sportului și mișcării în aer liber a copiilor.”, a declarat Remus Negoi, președinte al filialei județene U.S.R. Constanța.

Propunerea U.S.R. Constanța se înscrie pe linia susținerii și încurajării educației, sportului, mișcării în aer liber a copiilor, utilizând spații sigure și amenajate.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițele RCA pe o lună nu se desființează!

lun apr. 1 , 2019
Cristian Roșu, vicepreşedintele pe asigurări din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) spune că polițele RCA pe o lună nu se deființează. În contextul unor declarații recente ale președintelului Consiliului Concureței, Bogdan Chirițoiu, acesta face câteva precizări: piața RCA este o piață în consolidare, care necesită unele ajustări, dar nu […]

V-ar putea interesa și: