USR Constanța propune deschiderea terenurilor de sport din școli pentru copii

tren sport scoala

USR Constanța propune consilierilor municipali un proiect de hotărâre care prevede deschiderea terenurilor de sport din incinta școlile pentru copii.

În data de 31.03.2019, Uniunea Salvați România (U.S.R.) – filiala județeană Constanța a transmis, către Primăria Constanța, o propunere de HCLM privind aprobarea unui Regulament de deschidere a terenurilor de sport din incinta școlilor, pentru practicarea activităților sportive de către copii.

„Prin propunerea unui astfel de regulament, către Consiliul Local al municipiului Constanța, ne dorim atingerea a cel puțin două obiective. Unu: amenajarea terenurilor sportive, din incintele școlilor, la standarde europene, astfel încât copiii ce vor utiliza aceste terenuri să aibă absolut toate condițiile de desfășurare a activităților sportive. Doi: încurajarea utilizării terenurilor de sport în afara orelor de clasă, în condiții de siguranță sporită, rezultând promovarea sportului și mișcării în aer liber a copiilor.”, a declarat Remus Negoi, președinte al filialei județene U.S.R. Constanța.

Propunerea U.S.R. Constanța se înscrie pe linia susținerii și încurajării educației, sportului, mișcării în aer liber a copiilor, utilizând spații sigure și amenajate.

Proiectul poate fi consultat dacă dați click pe butonul de mai jos:

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.