USR Constanța propune o grădină urbană în Poarta 6

USR Constanța propune realizarea unei grădini urbane în cartierul Poarta 6.

„Știm că primarului Chițac nu îi pasă, însă atât eu, cât și colegii mei din USR Constanța insistăm cu o serie de proiecte benefice pentru oraș, pe care le propunem pentru includerea în bugetul local din acest an.
Unul dintre acestea îl reprezintă elaborarea documentației tehnico-economice pentru un proiect de regenerare ce include o grădină urbană în Poarta 6 (în apropierea liceului Lucian Blaga) – zonă pe care actuala administrație a ignorat-o total.”
, a declarat Stelian Ion, președintele USR Constanța, printr-o postare pe Facebook.

Pentru această etapă a proiectului este nevoie de 100.000 de lei din bugetul local. Este, potrivit acestuia, o sumă infimă pentru un primar care a cheltuit milioane de lei doar pentru iluminatul festiv.

„Grădina urbană a fost propusă și anul trecut, însă Chițac s-a făcut că nu vede proiectul, pentru că e al USR. „Într-o postare anterioară, vă spuneam despre parcarea metalică supraetajată ce trebuie construită în zona Badea Cârțan și pentru care am depus proiectul de includere în buget. Sunt soluții și proiecte ce nu necesită miliarde și care reflectă dorințele reale ale constănțenilor din zonele și cartierele vizate, pentru că am fost acolo și am vorbit cu oamenii. În 2024 suntem aici pentru a construi schimbarea!”, a mai spus Stelian Ion.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Andrei Caramitru acuză Greenpeace de „legături primejdioase” cu Austria, după încercarea de a bloca proiectul „Neptun Deep”. Cum răspunde ONG-ul

sâm feb. 10 , 2024
nEconomistul Andrei Caramitru a adus recent acuzații grave organizației Greenpeace, după ce aceasta a aunțat că atacă în instanță PUZ-ul emis pentru proiectul Neptun Deep din Marea Neagră. „Legături primejdioase – Austria-ONGuri-blocarea energiei în România”. Acesta este titlul cu care Andrei Caramitru își începe textul. „Greenpeace. ONG mare. În România […]
andrei caramitru

V-ar putea interesa și: