USR Constanța și prostituția

Distribuie:
USR Constanța a atras atenția asupra prostituției din municipiul Constanța.

USR Constanța a atras atenția, din nou, asupra prostituției din municipiul Constanța.

„Bulevardul Aurel Vlaicu este un loc unde infracționalitatea e în floare. În această zonă se practică și s-a practicat prostituție la vedere, chiar dacă România a trecut printr-o stare de urgență sau alertă.

Fenomenul este scăpat de sub control, iar autoritățile privesc impasibile. Pe lângă acest fenomen, se petrec o serie de alte încălcări grave ale legii. Avem de-a face cu proxenetism, cu trafic de persoane și cu spălare de bani.

Primarul Constanței, Poliția Locală și structuri ale M.A.I trebuie să coopereze și să pună siguranța cetățeanului pe primul plan. Autoritățile nu au cum să închidă ochii la această caracatiță infracțională.

Ne dorim un oraș sigur pentru noi, părinții și copiii noștri.”, a transmis partidul, vineri, pe pagina sa de socializare.

Pe 13 octombrie anul trecut, Stelian Ion, deputat USR și candidatul partidului la alegerile locale din 2020, atrăgea atenția asupra aceluiași fenomen.

„Prostituție și proxenetism sub ochii poliției și ai autorităților locale constănțene. Și nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Pare că totul se desfășoară într-o complicitate de tip mafiot. Constanța trebuie să devină un oraș curat și sigur din toate punctele de vedere.”, a spus acesta, într-un clip realizat pe unul dintre bulevardele din Constanța.

Acesta spune că, din momentul în care s-a produs tragedia din Caracal, dar și din momentul când o tânără a fost luată de pe acel bulevard și agresată, a venit momentul să spunem lucrurilor pe nume.

„Dacă treci cu copiii pe stradă și vezi femei îmbrăcate sumar, nu prea ai ce să le explici copiilor”, spune el.

Stelian Ion a declarat că Primăria Constanța nu a luat măsuri pentru siguranța cetățenilor și că Poliția Locală nu a acționat pe această zonă.


Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.