USR despre Claudiu Palaz, PMP: „O hienă politică, a lustruit clanțele ușilor unor politicieni ticăloși”

remus negoi

Remus Negoi (foto), președintele USR Constanța, l-a atacat dur, miercuri, pe președintele PMP, Claudiu Palaz, după ce acesta a postat un clip pe Facebook.

Iată ce spune Remus Negoi:

„De obicei nu fac comentarii pe ce spun sau fac adversarii politici și nici nu mă uit la lansările de candidați de tip comunistoid, făcute de aceștia.

Însă mi-a fost trimis un material video în care președintele PMP Constanța, eternul autointitulat așa-zis profesionist, îmbogățit fiind o viață angajat la stat, sforar al scenei politice constănțene, face afirmații despre USR. Cu un tupeu demn de manualele de manipulare KGB-iste, individul Claudiu Palaz afirmă că, la Eforie, candidatul PMP are susținerea filialei locale USR Eforie.

Îl anunț pe acest “pamblică” al construcțiilor mereu neîncepute, că minciunile lui nu mai prind nici măcar în interiorul propriului lui partid. Probabil s-a săturat și oglinda din biroul lui de la Consiliul Județean de minciunile pe care le îndrugă de o viață, așa că a trecut la nivelul următor – minciuni în spațiul public.

Această hienă politică, ce a fost mână în mână cu pesediștii și care a lustruit clanțele ușilor unor politicienilor ticăloși din Constanța pentru un pumn de grăunțe politice, crede că lumea uită blatul lui pe față cu PSD.
Și are impresia că poate să manipuleze, vorbind de USR.

Ghinion, tovarășe-maestru al lucrurilor neterminate! Poți să te dai cu câte farduri politice vrei, tot un pesedist se vede în tine!”


One comment

  • Mai mult decat corect .L-am uitat pe ”marinar ” de cand am vazut cu cine defileaza ….Oras cu caractere nepermise

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.